Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Тоа се подобро третирани отколку што се очекува.

Стив

Јас ја најдов Outlook Увоз На Волшебникот бидејќи Microsoft се испушти топката кога ќе се отстранат Windows Mail од Windows 7. Тие не се изгради конвертор во новиот оперативен систем, и заборавив дека не секој побрзаа надвор за да купат најновите Microsoft Office или Microsoft Outlook за да одат заедно со новиот оперативен систем. Имам Канцеларија 2003 и што верзија на Outlook не знаат како да го увезете .eml датотеки. Налетав на Upgrade советник и да се следат сите мерки на претпазливост. Се чини дека ова треба да се означени како “Работи што треба да се направи пред надградба” Немаше корисни околини во форумите, освен да извезува датотеки во формат Outlook од Windows Mail. Ова ќе биде само корисни совети пред надградба, бидејќи на Windows 7 отстранува Windows Mail текот на инсталацијата. Имав среќа да го најдете вашиот софтвер, додека во потрага по решение за мојот проблем. Јас ја преземале демо и да се обиде на неколку датотеки. Тој работел подобро отколку што очекував, па јас го купи лиценца и конвертира сите на мојата е-маил. Јас, исто така се допадна разумна цена.