Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Нашата Контакт Информации

Прашања во врска со нашиот софтвер:

Можете да најдете одговори на слични прашања во нашата Често Поставувани Прашања членови ве молиме проверете ги пред да контактирате со нас. Ако сте регистриран клиент, ве молиме наведете вашата цел број (Следење ID) на вашето барање.

Цените и нарачување опции:

Нашиот софтвер е достапен за онлајн нарачка без никаква граница целиот свет преку безбедна мулти-јазик страница 24 часа на ден, 7 дена во неделата. Опции за исплата: Кредитна Картичка, Факс или Телефон цел, Преведување и исто така Mail, Проверете, Пари со цел, Локални банкарски трансфер или да Плаќаат Пал. За да добиете повеќе информации, ве молиме посетете ја нашата софтвер Купување страница.

Поддршка на e-mail:

Ве молиме поднесете поддршка на барањата на англиски јазик за само. Ние процес поддршка на e-mail од регистрирани корисници во приоритет. Значи, ако сте се регистрирале, ве молиме не’т заборавајте да го одредите вашата цел број. Поддршката е-мејл може да се најде на посебен софтвер форма се достапни преку менито “За”.

    За Нашиот Тим

    Outlook Import Software беше основана од страна на група на професионални софтверски инженери и сега нуди широк спектар на развој на услуги и производи. Вработување на неколку сертифицирани професионалци со долгогодишно искуство во развој на софтвер индустрија, компанијата е посветена на создавање user-friendly, сигурен и високо-фокусирана софтверски алатки кои ефикасно решавање на корисници проблеми во рамките на минимална временска рамка. Водството на инвеститорот на компанијата, Atie Uhan, во моментов има позицијата Постар Софтверски Инженер во голема софтверска компанија и да е признат експерт во областа на софтвер компатибилност и конверзија на податоците. Тој придонесе за создавање на повеќе увоз, извоз и размена на податоци решенија за голем број на популарни апликации.

    Адреса за кореспонденција:
    65 Кралицата St W Торонто, НА M5H 2M8, Канада
    Телефон / Факс: +1.888.317.6977