Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Најдобри комунални за Thunderbird на Outlook миграција.

Боб

Јас се користи за волшебникот, како начин да се увоз eml датотеки во Outlook. Во основа, мојата компанија се пресели од нас да Outlook, и јас сакав да го добиете пораки од Thunderbird под Outlook, како и. Сега имам сите мои стари e-mail и тековна e-mail под Outlook на еден компјутер. Таа работи добро. I can’t really say too much as I was following instructions I found on the web on how to do this with outlookimport. My initial reaction was that it probably wouldn’t have been obvious, имаше јас не имале инструкции. Се чинеше како да бев заобиколување на главната страница да се направи увоз. For what that’s worth