Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Благодарение на вашата програма, Јас бев во можност успешно да мигрираат.

Реј LeCara, Помладиот.

Производот да не се сум се надевал дека тоа би, и јас сум многу благодарен за тоа. Имам Windows Mail 7 преку Vista Home Premium. Некако, некако, e-mail програма почна да паѓа пред две недели секој пат кога се обидов да се состави на е-маил (или одговор/напред). There’s no fix, или. Со неколку пораки и папки се веќе воспоставени, Јас бев многу загрижен јас ќе изгубиме сите. Дури и повеќе вознемирувачки, без разлика на тоа дали јас одбрав да се користи повеќе напредни контакт софтвер или не, Јас се уште мораше да мигрираат моите сметки, папки, и е-пораки. Програмата ќе ми дозволи да го направите тоа успешно, без непотребно трошење на повеќе пари. Благодарение на вашата програма, Јас бев во можност успешно да мигрираат сè непроменети да постара верзија на Outlook. Ви благодариме!