Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Вашиот Outlook Увоз на Волшебникот не работа совршено.

БА McEwen

Јас бев со користење Windows Live Mail, кој случајно не одлучи да работат еден ден. Па јас итно се потребни за да се врати сите .eml датотеки и профили од Windows Live Mail во единствениот други работи e-mail апликација што имав, која беше Outlook 2007. Вашиот Outlook Увоз На Волшебникот дали работа совршено, брзо враќање на стотици и стотици пораки во outlook реплицира на оригиналната папка структура, имав. Тоа буквално го спаси денот. Многу ви благодариме за многу корисна и функционална стан. Само треба програма сега што ги отстранува дупликат пораки низ неколку под-папки.