Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Ви благодариме за вашиот производ, тоа зачувани 10 години бизнис е-пошта историја.

Ричард Bowser

Јас се користат вашиот производ за еден МНОГУ специфичен проблем кој мислам дека многу потрошувачи се случува да имаат, и тоа е конвертирање од Windows Vista-Пошта во windows сега 7, која нуди или windows live mail (бескорисни) или додадете outlook, па морав да се купи Outlook, и outlook не сакаат да увоз на Vista-пошта директно, па морав да се конвертира мојот dbx датотеки во текот на pst датотеки на outlook да се признае мојата пошта, па јас бев во можност правилно да донесете ја, зошто Microsoft не мислам на ова јас никогаш не ќе знае, buts тоа типична, that’s all I can say about Microsoft. Ви благодариме за вашиот производ, тоа зачувани 10 години бизнис е-пошта историја.