Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Многу ви благодариме за многу корисна алатка.

Стив Фишер

Софтвер се користи за една од моите деловни корисници кој беше надградба на неговата Виста врз основа лаптоп на нов Windows 7 Лаптоп. Е користење Windows Mail и ни е потребно метод за пренос на овие пораки во текот на Outlook 2010. Мислев дека беше одличен софтвер, лесен за користење и што е најважно не она што го рече тоа ќе го стори. Многу ви благодариме за многу корисна алатка.