Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Благодарение на вашиот софтвер

Џоел

Мојот миграција сега е завршен, благодарение на вашиот софтвер. Јас се користат Outlook Увоз да се конвертира во врска 10,000 пораки наоѓа во стотици директориуми и Outlook Извоз Wizard да конвертирате мојот .pst архиви – повторно повеќе од 10,000 пораки. Мојот Mac има индексираат сите овие датотеки со Вниманието – тоа не беше автоматски да се направи, но јас успеав да го сила тоа да го стори тоа. Сега сум подготвена за 2011 со сосема нов Apple средина. Уште еднаш ви благодарам многу за вашиот вредни поддршка и исклучително реактивност! Ви посакувам и на целата Outlook Увоз тим многу радосен и успешна година 2011!