Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Многу добро искуство со вашиот софтвер.

Рик Lohmeyer

Имав многу добро искуство со Outlook Увоз на Волшебникот v. 3 И цената се плаќа беше многу добра вредност за време и нерви ми се зачувани. Имав усб со .dbx датотеки на Outlook Express v. 6 на друг систем. Јас ги претвораше во .eml датотеки – повеќе за тоа подолу – и користи Outlook Увоз да ги донесе во Outlook 2007. По успешно увоз, Најдов истата папка структура во Outlook дека имам во мојата работа извоз датотеки, со сите конвертирани е-пошта недопрени…
Јас исто така се користи бесплатна програма да се конвертира .dbx датотеки .eml датотеки. Тоа е dbxconv.exe. На dbxconv конвертира 10,616 пораки за само неколку минути и вашата програма ги донесе во правилната датотека структура во Outlook во врска 12 минути. Споредете го тоа со неколку часа се бара од страна на постар компјутер со XP и Outlook Express до извоз .dbx датотеки во соодветен директориум на дрвото.