Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Вашиот софтвер работи совршено и ме спаси многу главоболки.

Хејзен

Јас инсталирав windows 7 на мојот компјутер пред една недела. Само по извршувањето чиста инсталација дознав дека Windows mail на outlook express веќе не се употребливи во Победи 7. Бидејќи јас се зачувани сите на мојата е-маил .eml формат, Бев заглавен во потрага по начин за пренос на оние пораки на Outlook. Вашиот софтвер работи совршено и ме спаси многу главоболки, и цената беше во право премногу. Ви благодариме за заштеда на мојот задник.