Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Јас ќе ни биде мило да кажат другите за вашата и вашата компанија е добра работа.

Даг Treadway

Отидов на Thunderbird форум и опишани моите проблеми, и во рамките на 10 минути имав одличен преземете add-on за Thunderbird. Јас се користат вчера, а потоа се користи вашата програма и имаше страшно успех. Сè што сакав да се движат од Thunderbird да Outlook 2010 (освен мојот адресар) отиде само како масна како може да се. Ви благодарам многу за вашиот вид на понуда за помош. Јас ќе ни биде мило да кажат другите за вашата и вашата компанија е добра работа.