Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Thunderbird на Outlook миграција беше лесно.

Игнатиј Гаксиола

Морав да се користи thunderbird преносни за неколку недели како мојот главен компјутер беше долу. Јас reinstalled сè и морав да мигрираат мои пораки во кои клиентот да ми outlook инсталација. Јас го користам 7 сметки за е-пошта лични/бизнис, па користење на Outlook Увоз на Волшебникот беше опција, Јас требаше да ги имаат сите заедно. Така, Извезував е-пошта на thunderbird во .eml и потоа ги увезувам во Outlook.