Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Брзо и user-friendly и лесен за користење на софтвер.

Андреј

Јас сум бил во потрага за една алатка за претворање на мојот e-mail EML датотеки на Microsoft Outlook. Јас се најде на Outlook Увоз на Волшебникот и успеа како да увоз на сите мои EML датотеки вклучително и на структурата на папките, во секунди. Брзо и user-friendly и лесен за користење на софтвер.