Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Outlook Извоз Wizard

Треба да ги конвертирате вашите пораки во Word документи? Сакате да ги споделите вашите пораки на интернет и им се потребни во формат HTML? Во потрага по начин за пренос на пораки од Outlook до алтернативна е-мејл клиент? Размислете за тоа направено!

Outlook алатката за извоз Мулти-функционални Outlook алатката за извоз

Outlook Export Wizard [ПРЕЗЕМЕТЕ] е мулти-функционални извоз и конверзија алатка која ви овозможува да се екстракт содржината на Outlook PST додадени фајлови и спаси овие податоци во голем број на формати. Програмата ви овозможува брзо да извоз на е-мејл пораки, белешки, контакти, календар задачи, весник предмети – едноставно да се стави, сите видови на објекти и предмети може да се најдат во Outlook и да ги конвертирате во други формати за понатамошно уредување, објавување или обработка од страна на трети лица апликации. Outlook Export Wizard исто така, може да се користи за создавање на целосен бекап на вашиот Outlook датотека за складирање каде секој елемент може веднаш да се пристапи и да се отвори во соодветните уредник.

Преземетеза Windows 32/64 малку Купувањелиценца кодот онлајн

Системски Побарувања: Microsoft Windows оперативен СИСТЕМ, 32 или 64-битна верзија, Microsoft Outlook 97-2016 за Windows, 32 или 64-битна верзија. Извор датотеки на компатибилен формат: *.pst или Outlook профил.

На програмата зачувува структурата на папката на изворот PST датотека и пресоздава идентична папка структура, на вашиот хард диск.

PST Екстракција на датотеки на различни формати

Outlook Export Wizard може да се извлечат податоците од постојните Outlook профили и за компанијата PST датотеки престојуваат на вашиот хард диск или други медиуми [ прочитајте повеќе за извоз режими ]. Форматот авто-откривање функција во голема мера го поедноставува Outlook PST податоци за извоз процесот ви овозможува да ги споделите со програмата се одлучи кој излезен формат треба да се користи за предмети, да биде извлечена. Следните излез формати кои моментално се поддржани од Outlook Export Wizard: EML, MSG, RTF, HTML, VCF (vCard), TXT, MHT, VCS (vCalendar), iCS (iCalendar) и TNEF.

Едноставен миграција од Outlook на други програми

Outlook Export Wizard ќе се неверојатно поедноставување на миграција на податоците помеѓу Microsoft Outlook како и сите други апликации, било да е тоа на e-mail клиенти или текст процесори. Ако ви се движат многу податоци од Outlook со други програми, на редовна основа, оваа корисна софтвер ќе биде само вистинската работа за вас!

Outlook Export Wizard е паметен, брзо и е голема вредност за вашите пари. Се чувствуваат слободни да преземете пробна верзија или купите лиценца за да се уживаат придобивките од молња-брзо Outlook податоци за извоз и бекап!

Подолу е краток преглед на Outlook Export Wizard можности

Програмата има едноставен интерфејс базиран на лесен за да го користите волшебникот за. Волшебникот се состои од следниве кратки чекори:

 1. Избор на изворна датотека (Outlook профил или посебен фајл) и на папка;
 2. Outlook предмети анализа и преглед;
 3. Outlook екстракција на податоци.
 • Export на Outlook *.msg е-мејл пораки “The Bat!” и други RFC822-базирани e-mail клиенти
 • Брз и лесен за рекреација на структурата на Outlook под-папки на хард диск или други уреди за складирање
 • Екстракција на Outlook од календарот, контакти, пораки по е-пошта, белешки и други предмети во соодветните папки
 • Филтрирање на пораки од страна на неколку клучни параметри, како прилози и порака големина
 • Способноста да се одземе Outlook предмети и да ги зачувате на датотеки од MSG формат (PST да MSG), кој го олеснува копија процес
 • Можност да се зачува Outlook предмети во Microsoft Word RTF формат (PST да RTF) за понатамошно уредување и објавување на
 • Конверзија на Outlook контакти на Виртуелна Картичка формат (PST да VCF), кој во голема мера го поедноставува миграција на Outlook контакти за да Lotus Notes
 • Способност да снимите e-mail пораки како HTML датотеки (PST да HTML) за следните објавување на веб
 • Конверзија на Outlook поштенски сандачиња во MHT формат (PST да MHT) зачувување HTML форматирање, вградени графика и други објекти што може да се користи за презентации или еден начин за архивирање
 • Извоз од Microsoft Outlook профили и самостоен PST датотеки на Unicode и ANSI формати во Outlook.
 • Зачувување на податоци за идните гледање, споделувањето, измена, печатење или за web публикување
 • Лесен-за-користење на волшебникот ви овозможува вашиот крајните корисници да извезува податоци брзо
 • Моќен извоз опции за повеќе формат на податоци

ЗАБЕЛЕШКА: Outlook Export Wizard комунални не е работа со оштетени и оштетени PST датотеки. Тоа може да се извлече податоци од здрави PST датотеки и Outlook кориснички профили. Ако вашиот PST датотеката може да’т се отвори со MS Outlook (тоа не е лична папки датотека или тоа треба да се обнови грешка прикажани), ве молиме да го користите PST обнова алатката и поправка на оштетени PST прв. Тогаш ќе бидат во можност да ја извадиме податоци од обнови PST датотека.

Нашите клиенти, исто така избирате

Outlook Увоз На Волшебникот Изгледите За Обновување Wizard