Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Ви благодариме за навистина корисни парче на софтвер.

Иан Тод

Еден пријател страдале делумно оштетување на хард диск на Vista опремена компјутерска. Тој се користи Vista Winmail за неговото е-мејл. Јас бев во можност да го спасат е-мејл додадени фајлови од хард диск, но, јас не имаат пристап до Vista компјутер. Тој одлучил да го користите Windows XP. Јас се користи вашата програма успешно да се увезе датотеки во Outlook. Мојот пријател имаше речиси 8GB на е-пошта датотеки (смешно знам), и како што на крајот се откриени Outlook .pst датотеки се ограничена на максимум од 2GB. Јас бев во можност да се подели својот датотеки во 5 многу, и да се создаде 5 посебна .pst датотеки, што јас потоа увезени во Outlook едно по едно време. Ви благодариме за навистина корисни парче на софтвер.