Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Вашиот софтвер ме спаси многу време.

Конрад Tillman

Вашиот софтвер ме спаси многу време и влошување. Еден пријател бил користење на Outlook Express како поднесување систем, & имаше илјадници пораки во десетици папки- за 6 МК сите заедно. Изгледите за увоз на целиот хаос во Outlook беше и застрашувачка и депресивно, бидејќи вграден во Outlook конвертор изгуби во 2 МК. Јас успеав да се извоз на OE папки во msg датотеки system, и вашиот софтвер го зеде од таму. Јас радо би се посвети малку повеќе за можноста за увоз да pst директно од некоја OE dbx hive, но јас не сум се жалат. Со среќа да ви,