Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Вашиот софтвер е лесен за користење и се чинеше да работат во ред.

Овен Џонсон

Јас сум фан на Грмотевици на Мозила e-mail клиент и се користи за мојата работа компјутер за години. Неодамна, сепак, мојата компанија е инсталиран Размена на сервер да се справи со нашата e-mail хостинг (тој претходно беше преку трети лица услуга). Така, со цел да ги искористат предностите на можностите на нашите Размена на сервер, Морав да мигрираат од Thunderbird на MS Outlook. Во потрага по лесен начин за да се постигне ова, Сфатив дека јас не сум бил сам, во потребата да се се конвертира од Thunderbird на Outlook, и јас бев малку изненаден дека не чини да се биде никој-стоп решение за ова. Јас за прв пат мораше да претворете ги mbox-датотеките на Thunderbird во eml, и потоа го користите Outlook Увоз на Волшебникот софтвер за увоз на eml датотеки во Outlook. Вашиот софтвер е лесен за користење и се чинеше да работат во ред.