E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Your software has saved me a whole lot of aggravation.

Mark Jordan

This product is awesome – It has converted Windows Mail EML export files directly into Outlook 2016 seamlessly. I had 10’s of thousands of stored emails in my inbox and 1000’s of sent emails on an ancient machine, Ata janë të gjithë tani në PC tim të ri në pak më shumë se një çift i orëve. Punë e madhe!

 ;