E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

We especially like the feature which remembers folder structure.

Elaine Bienvenu

The software is great. Ne jemi duke e përdorur atë si një çështje gjyqësore mjet mbështetës. When we get client emails produced to us natively as .msg’;s, ne mund të përpilojnë ato të gjitha në një .skedar pdt në mënyrë të pandehurve mund të shqyrtojë atë duke përdorur Outlook. We especially like the feature which remembers folder structure. E bukur produkt.

 ;