E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Faleminderit për software tuaj

Joeli

Migrimin time tani është përfunduar, faleminderit për software tuaj. I përdorur Outlook Import to convert about 10,000 email vendosur në qindra e drejtorive dhe Outlook Eksportit Magjistar to convert my .pst archives –; again more than 10,000 email. My Mac has indexed all these files with Spotlight –; ajo nuk u bëhet automatikisht, por kam arritur për të detyruar atë për të bërë kështu. Unë tani jam gati për vitin 2011 me një markë të re të Apple mjedisit. Edhe një herë ju falënderoj shumë për mbështetje të vlefshme dhe të jashtëzakonshme reaktivitet! Unë uroj që ju dhe të gjithë Importit Outlook ekip shumë të lumtur dhe të suksesshëm vitin 2011!

 ;