E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

I will be glad to tell others of your and your company’;s vepër të mirë,.

Doug Treadway

Unë shkova në një Thunderbird forum dhe e përshkroi problemet e mia, dhe brenda 10 minutave kam pasur një të shkëlqyer të shkarkoni add-on për Thunderbird. I përdorur atë dje dhe pastaj të përdorur programin tuaj dhe kishte sukses të frikshëm. Çdo gjë unë të kërkuar për të lëvizur nga Thunderbird për Outlook 2010 (përveç im libri i adresave) shkoi ashtu siç shkëlqyeshëm si mund të jetë. Thank you very much për lloj të ofrojë ndihmë. I will be glad to tell others of your and your company’;s vepër të mirë,.

 ;

 ;

 ;