E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Politika E Fshehtësisë

Outlook Import Software (outlookimport.com) Politika E Fshehtësisë

Outlook Import Software (outlookimport.com) qëndrimet privatësinë e përdoruesit si një prioritet jetik. Si pasojë ne të veprojë një Politika E Fshehtësisë për të mbrojtur të drejtat dhe interesat e klientëve tanë.

Information Collection

Outlook Import Software (outlookimport.com) will collect basic information from you when you register on the website, complete a form or buy a product or service from us. Examples of information we collect include your name, email address and physical address and contact information where provided. You may visit OutlookImport.com anonymously.

Information Collection in the Event of OutlookImport Failure to Process Client File

In the unlikely event that OutlookImport is unable to perform a file repair/import/export, we expressly reserve the right to request and receive a copy of the source file where the customer notifies us of a failure of Outlook Import Software to process, repair or recover the affected file. OutlookImport undertakes not to share any data with any 3rd parties and specifically will not transmit or reveal data without express written permission provided by the client.

Information Usage

We may use the information you provide in a number of ways. These include:
  • Personalizimit tuaj përvojën e përdoruesit kur vizituar faqen tonë të internetit, si rezultat i informacionit të dhënë në reagime të formave dhe të tjera të informacionit që ne marrim nga ju;
  • Për të bërë përmirësimet në faqen tonë të internetit dhe përvojën e përdoruesit për klientët tanë dhe vizitorët;
  • Për të bërë përmirësimet e shërbimit tonë të konsumatorëve kështu që ne mund të reagojë shpejt dhe në mënyrë efektive për nevojat e ju dhe klientët e tjerë;
  • Për përpunimin e transaksionit, në mënyrë që të përmirësohet blerjen e procesit dhe për të rritur sigurinë e konsumatorëve të tyre të dhënat financiare të. OutlookImport.com NUK do të shesë, shkëmbimi, transferimi ose të ndajnë me 3 palë në asnjë rrethanë, duke përfshirë informacionin i cili është si publike ashtu dhe private, tjera sesa për të shprehur nevojën për procesin e pagesës dhe të dorëzimit të produkteve dhe shërbimeve;
  • Për t'ju informuar ju nëse produkt i zhvillimeve dhe përditësime me email, duke përfshirë software updates dhe patches, si dhe periodike të kompanisë lajme. Ne të përfshijë të çabonoheni mundësitë në fund të të gjitha këtyre email;
  • Për përdorim në periodike promovime, gara, anketa ose karakteristika të tjera të OutlookImport.com website.
  • Informacionet E Mbrojtjes

OutlookImport.com vepron një shumëllojshmëri të masave të sigurisë për mbrojtjen e informacionit të dhënë online dhe offline.

Dhënia E Informacionit

OutlookImport.com NUK do të shesë, shkëmbimi, transferimi ose të ndajnë me 3 palë në asnjë rrethanë, duke përfshirë informacionin i cili është si publike ashtu dhe private, tjera sesa për të shprehur nevojën për procesin e pagesës dhe të dorëzimit të produkteve dhe shërbimeve. Kjo nuk përfshin besuar 3 partitë që ofrojnë mbështetje operative në funksionimin e OutlookImport.com website, normal kryerjen e biznesit tonë dhe dhënien e shërbimeve për konsumatorët, dhënë të gjitha këto besohet palët kanë pëlqimin dhe firmosën një marrëveshje konfidencialiteti. Ne ruajmë të drejtën për lirimin e informacionit ku tilla lirimin konsiderohet nga ne të jemi në përputhje me ligjin, për qëllim ruajtjen dhe sigurimin faqen tonë të internetit dhe zbatimin e faqes politikat, për të mbrojtur të drejtat tona dhe ato të të tjerëve, duke përfshirë pronën dhe sigurinë e të drejtave të. Ne gjithashtu mund të ditur jo-të identifikueshme për vizitorët tanë për të marketingut, advertizing dhe të tjera promovuese dhe qëllime të menaxhimit të.

Përdorin Cookie

Ne përdorim cookies.

E Palës Së Tretë Lidhjet

Ne mund të ofrojmë produkte dhe shërbime 3 ofruesit e palës në tonë, sipas dëshirës së. Ju këshillojmë të konsultoheni me privatësinë dhe të politikave të tjera të tilla 3 ofruesit e palës si të përshtatshme. Ne nuk kemi asnjë detyrim apo përgjegjësi për përmbajtjen, aktivitetet dhe politikat e tilla të 3-partiake, dhe ofruesit e shërbimeve të.

Kufizimi i Privacy Policy për të Aktiviteteve në Internet Vetëm

Politika e privatësisë është e aplikueshme vetëm për të dhënat e mbledhura në internet dhe nuk ka të bëjë me informacionin e dhënë në linjë.

Politikat E Tjera

Ju lutemi vizitoni seksionin e duhur të faqes sonë të internetit për informacion në faqen tonë të politikave të tjera, duke përfshirë:

Pëlqimin Përdorues

Ju pajtoheni me termat e Privacy Policy tonë duke vizituar faqen tonë.

Politika E Privatësisë Ndryshimet

Ndryshimet në Politikën e Privatësisë tonë do të jenë të postuara në këtë web faqe.

Kontaktoni

Nëse keni ndonjë pyetje ose çështje në lidhje me Politikën e Privatësisë tonë, ju mund të na kontaktoni duke përdorur informacionin në kontaktet tona faqe.
 ;