Archive

Posts Tagged ‘;mbox to eml converter’;

Функции во ажурирана верзија на mbox-пошта Extractor. Што е ново?

February 21st, 2010 No comments

Mbox-пошта Extractor е лесен-за-користење, апсолутно бесплатно сандаче Конвертор. На комунални услуги им овозможува на корисниците ефикасно да ја извадиме e-mail пораки од .mbox и. mbx датотеки за вршење на mbox-EML конверзија, заштеда на нив како посебни. eml датотеки. Во комбинација со Outlook Увоз Волшебник, на програмата е моќна алатка за сандаче извоз на пораки од Mozilla Thunderbird, Eudora, Опера пошта, КПошта, Автопат и MailCopa mail клиенти за следните PST увоз во MS Outlook. Noting the utility’;s popularity among our users, решивме да совршена mbox-пошта Extractor и ви нуди целосно ажурирана верзија на програмата.

Главната промена се однесува на датотека серија за обработка. Повеќе не ќе бидат принудени да се извршување на иста работа неколку пати поради потреба да конвертирате сандаче додадени фајлови: одделно: новите функции се овозможи избирање (со користење на копчето Shift) неколку извор. сандачиња-датотеки, which are usually located in the mail client’;s profiles folder, истовремено. По ова, на програмата ќе побара да се определи на празен директориум на дискот каде што одделни потпапки за секоја од нив. сандаче-датотека ќе биде создадена: пораки извлечени од mbox да EML ќе се стави во нив. Кога ова е завршена, ќе добиете подготвени директориум структура со. eml датотеки, кои се идеални за EML да PST увоз за MS Outlook користите Outlook Увоз Волшебник, што го прави овој EML увоз можно. На кратко, Mbox-пошта Extractor е помошен инструмент за mbox-PST конверзија. The program’;s interface has been changed to fit the new features, и новото раководство елементи е додадена на програмата, како и.

Кога модернизирање на конверторот, особено внимание беше посветено на автоматско дојдовни сандаче-датотека тип откривање. Оваа функција е најпотребно, кога вршење на e-mail извоз од UNIX системите (КПошта) и Mac OS (Mozilla Thunderbird за Mac OS). Сега кога ќе конвертирате сандаче додадени фајлови:, Mbox-пошта Extractor автоматски детектира кодирање на датотеката е конвертирање и, кога е потребно, промените што за да се спаси генерирана. eml додадени фајлови во Windows-компатибилен формат по mbox да EML конверзија. Thanks to the program’;s updated algorithm, времето за обработка за датотеките е забрза од страна на неколку десетина пати! Don’;t believe it? Проверете карактеристики на овој ажурирани сандаче Конвертор во моментов!

Како и пред, Mbox-пошта Extractor се дистрибуира апсолутно бесплатно. На алатката не бара инсталација и може да се користи како автономни барањето за EML-сандаче екстракција на пораки. Дополнително, Mbox-пошта Extractor е дел од инсталација на пакетот за Outlook Увоз Волшебник.