Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Карактеристики во ажурираната верзија на mbox-пошта Extractor. Што има ново?

Карактеристики во ажурираната верзија на mbox-пошта Extractor. Што има ново?

MBOX-пошта Extractor е користење на лесен-за-, апсолутно бесплатно mbox конвертор. На комунални услуги им овозможува на корисниците ефикасно да се извлече е-mail пораки од .mbox и .mbx датотеки да се изврши mbox-EML конверзија, заштеда на нив како посебна .eml датотеки. Во комбинација со Outlook Увоз На Волшебникот, програмата е моќна алатка за mbox извоз на пораки од Mozilla Thunderbird, Евдора, Opera Пошта, Кпошта, Turnpike и MailCopa mail клиенти за следните PST увоз во MS Outlook. Истакнувајќи ја комунални’s популарност меѓу нашите корисници,, ние одлучивме да совршен MBOX-пошта Extractor и ви нуди комплетно ажурирана верзија на програмата.

Главната промена се однесува датотека серија за обработка. Повеќе не ќе бидат принудени да се изврши истата операција неколку пати поради има потреба да конвертирате сандачиња датотеки одделно: новите функции се овозможи избор (со користење на Shift копчето) неколку извор .mbox-датотеки, кој обично се наоѓа во mail клиент’s фолдер profiles, истовремено. По овој, програмата ќе побара да го наведете го испразните директориумот на дискот каде поединечните под-папки за секој од нив .mbox датотека ќе биде создадена: на пораки извлечени од mbox да EML ќе сместени во нив. Кога тоа е заврши, ќе добиете подготвени директориум структура со .eml датотеки, кои се идеални за EML да PST увоз за MS Outlook користење на Outlook Увоз на Волшебникот, што го прави овој Увоз EML можно. Во кратки, MBOX-пошта Extractor е помошно средство за mbox-PST конверзија. Програмата’s интерфејс ќе се смени за да се вклопи во новите функции, и нови управување со елементи се додаваат на програмата, како и.

Кога модернизација на конвертор, посебно внимание беше посветено на автоматско дојдовен mbox датотека тип на детекција. Оваа функција е најмногу потребна за вршење на e-mail извоз од UNIX системи (Кпошта) и Mac OS (Mozilla Thunderbird за Mac OS). Сега кога ќе конвертирате сандачиња датотеки, MBOX-пошта Extractor автоматски детектира криптирање на датотека, тој е конвертирање и, кога е потребно, промени тоа, па како да се спаси генерирани .eml датотеки во Windows-компатибилен формат по mbox да EML конверзија. Благодарение на програмата’s updated алгоритам, обработка време за датотеки е брзо до неколку десетина пати! Не верувам? Проверете ги карактеристиките на овој ажурира mbox конвертор веднаш!

Како и досега, Mbox-пошта Extractor се дистрибуира апсолутно бесплатно. На алатката не бара инсталација и може да се користи како самостојна апликација за EML-mbox екстракција на пораки. Дополнително, Mbox-пошта Extractor е дел од пакетот за инсталација за Outlook Увоз волшебникот.