Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

All posts in Ordering

Ние нудиме дополнителни опции: Добиете софтвер на CD, Напредно Превземи Гаранција и Копчето-Закон за Наплата на Услуги.

Доверба и безбедност на физички CD

Цел на нашите софтвер на CD за дополнителни трошоци (вклучува превозот и ракувањето со).

Within 48 hours after your purchase a CD, тоа ќе биде предаден во бели ракави, спакувани во картонски mailer. Во цел страница ќе бидат понудени на CD-то содржи софтверот се надградува и клучните код за eml да outlook увоз алатка.

Напредно Превземи Гаранција

За дополнителни трошоци Plimus ќе го задржи back-up копија на Outlook Увоз на Волшебникот installer треба да ви е потребно повторно да го симнете за да било причина.

Download links for customers remain live for 48 hours at the Plimus side. Со купување на Напредно Превземи Гаранција, ќе имате пристап до твое ја даунлоадирате за 1 or 2 years. Ако не сакате да ја купите оваа опција, едноставно го откажете одбирањето на полето за штиклирање.

Копче-Закон За Наплата На Услуги

Ние ќе го задржи на лиценца клуч за вас на нашата страна.

Ние сме испраќање на Outlook Увоз На Волшебникот лиценца копчињата на нашите корисници,. Но лиценца клуч може да се изгуби во случај на хард диск несреќа или други компјутерски дефект. Затоа, ние нудиме на нашите клиенти да се плати за Скролување-Закон за Наплата на Услуги. Ако сте го изгубиле клучот-кодот, но платат за лиценца за наплата на услуги, можете да контактирајте ја нашата техничка поддршка и копчето-кодот ќе бидат испратени до вас повторно.

 ;