The smartest, most effective solutions for Importing, Exporting and Recovering all of your Outlook mail data.
 ;
 ;

Easy to use, user friendly, fast and accurate Outlook migration software.

All you need to convert messages and contacts from old mail client to Microsoft Outlook. Best in class Import, Export and Repair solutions for hassle-free Outlook data processing based on unique Data Conversion Engine which works with any modern Outlook version and edition, even 64-bit. Read more at our products description page.

 ;

Import EML to PST

Outlook Import Wizard is everything you are looking for in an EML to PST import program: simple, intuitive, efficient, fast and offering rock-solid functionality for an affordable price. This awesome import EML to PST application allows you to import emails saved in .EML, .EMLX and .MSG formats from other email clients into your MS Outlook profile or a PST file. In essence, Outlook Import Wizard functions as an msg to pst to eml to pst converter with a fast built-in module for the primary integrity check of source messages.

ShkarkoRead more…;

Extract Outlook Emails

Outlook Export Wizard është një nga produktet tona më të njohura dhe më pragmatike deri më sot për eksportimin e të dhënave Outlook. A multi-functional Outlook export and conversion tool, Wizard Export ju mundëson për nxjerrjen përmbajtjen e fotografi PDT Outlook: email eksportit Outlook, kontaktet, kalendar, shënime, attachments dhe të ruani të dhënat në disa formate. Every item that can be housed in Outlook is exportable and can be converted with this one tool. Email messages, shënime, calendar tasks, journal items and contacts – nothing is out of reach for the Export Wizard.

ShkarkoRead more…;

Repair Outlook Data

Outlook Recovery Wizard is another one of the high-powered offerings from OutlookImport.com. This tool in particular is one of the most popular, prized for its efficiency, speed and accuracy.You will now be able to repair Outlook emails, detyrat, shënimet kalendarike, shënime, contact and other objects from damaged PST &; OST Outlook files.Sporting a simple wizard-based interface that empowers anyone to restore corrupted Outlook data files in mere minutes! This reduces downtime and eliminates the need for expensive outsourced data recovery services.

ShkarkoRead more…;

 ;

Award Winning Software

Brothersoft Editors PickSoftpedia AwardSoftware Informer Editors PickZDNet AwardKomputer Swiat Editors Choice

 ;

User Opinions and Reviews

Unë kam qenë në lloj çark për të marrë një strukturë directory e mesazheve në një PDT Outlook. Unë kam qenë i suksesshëm dhe Prokurori ishte jashtëzakonisht i kënaqur me të nga ana e rreth kohës. Faleminderit.
Unë kam qenë në kërkim për një mjet për të kthyer e-mail EML dosjet e mia në Microsoft Outlook. Unë kam gjetur Wizard Outlook Import dhe menaxhuar si për të importuar të gjitha dosjet e mia EML duke përfshirë strukturën dosje në sekonda. Quick dhe user-friendly dhe i lehtë për t'u përdorur software.
I have bought and used Outlook Import Wizard for a couple of days and I have to say how brilliant this software is. Your team have done a wonderful job – makes my work so much easier, sidomos për të të jetë në gjendje për të kthyer në directories të hard drive për dosjet Outlook. Ju faleminderit shumë për një produkt të shkëlqyer në një çmim shumë të arsyeshëm.

Unë të kërkuar për të marrë disa kohë për të ju tregojnë se sa shumë Outlook Import Wizard ruajtur ditë për mua! I kishte të njëjtin kompjuter për vite dhe kishte të gjitha emailet e mia Outlook ruajtur në këtë kompjuter. mirë, një ditë në fund erdhi kur kompjuteri vetëm e nevojshme të zëvendësohet (my old computer was 10 years old!). Unë nuk dua të humb të gjitha emailet e mia që kisha ruajtur gjatë viteve dhe nuk kishte asnjë ide se ku të fillojë edhe duke u përpjekur për të marrë ato të jenë në kompjuterin tim të ri. Askush nuk e dija ose i quajtur ishte në gjendje për t'iu përgjigjur pyetjes për mua kështu që kam filluar në kërkim në internet për një zgjidhje. Kjo është kur kam ardhur të gjithë Outlook Import Wizard. Lexo më shumë...

migrimi im tani është kompletuar, në sajë të software. une e perdora Outlook Import to convert about 10,000 email vendosura në qindra directories dhe Outlook Export Wizard për të kthyer në arkivat e mia PDT - again more than 10,000 email. Mac im ka indeksuar të gjitha këto fotografi me Spotlight - kjo nuk është bërë në mënyrë automatike, por kam arritur të detyruar atë për të bërë këtë. I am now ready for 2011 with a brand new Apple environment. Edhe një herë ju falënderoj shumë për mbështetjen tuaj të vlefshme dhe reaktivitet të jashtëzakonshme! I wish you and the whole Outlook Import team a very joyful and successful year 2011!

Unë kam qenë duke përdorur Windows Live Mail, i cili rastësisht ka vendosur të mos për të punuar një ditë. Kështu që unë urgjentisht e nevojshme për të rivendosur të gjitha dosjet e EML dhe profilet nga Windows Live Mail në vetëm aplikacionin tjetër të punës email që kam pasur, which was Outlook 2007. juaj Outlook Import Wizard bëri punë të përkryer, shpejt rivendosjen e qindra dhe qindra e-mail në Outlook përsëritur strukturën origjinale dosje kam pasur. Është fjalë për fjalë ruajtur ditë. Shumë faleminderit për një app shumë të dobishme dhe funksionale. Vetëm nevojë për një program tani që heq email kopjuar nëpër disa sub-folders.

Unë jam një tifoz i Thunderbird Mozilla-s klienti email dhe e kanë përdorur atë në kompjuterin tim të punës për vite. kohët e fundit, megjithatë, Kompania ime instaluar një server Exchange për të trajtuar email hosting tonë (ajo kishte qenë më parë me anë të një shërbimi të palës së tretë). Kështu që, në mënyrë që të përfitojnë nga aftësitë e tonë server Exchange, Unë kisha për të migrojnë nga Firefox në MS Outlook. Në kërkim të një mënyrë të lehtë për të arritur këtë, Kam gjetur se unë nuk ishte i vetëm në nevojën për konvertohet nga Thunderbird në Outlook, dhe unë isha i befasuar disi që nuk duket të jetë asnjë zgjidhje one-stop për këtë. I pari kishte të konvertohet fotografi Thunderbird-it mbox të EML, dhe pastaj të përdorin softuer Outlook Import Wizard për të importuar fotografi EML në Outlook. Software juaj ishte e lehtë për t'u përdorur dhe dukej për të punuar mirë.

I përdorur magjistar si një mënyrë për fotografi import EML në Outlook. në parim, Kompania ime na zhvendos në Outlook, dhe kam kërkuar për të marrë email nga zogu i stuhisë në Outlook si dhe. Tani unë kam të gjitha e-mail tim të vjetër dhe email aktual nën Outlook në një kompjuter. Ajo ka punuar mirë. Unë nuk mund të vërtetë të them shumë si unë ishte duke ndjekur udhëzimet e kam gjetur në internet se si ta bëni këtë me outlookimport. Reagimi im fillestar ishte se ajo ndoshta nuk do të kishte qenë e qartë, po të mos kisha udhëzimet. Ajo dukej sikur ishte anashkaluar faqen kryesore për të bërë importin. Për atë që është me vlerë ...

Hi, Unë kisha provuar një mbox të EML converter but it didn't deal with a folder structure which meant converting folder by folder of which I probably had over a 100, the Outlook Import Wizard appeared to manage folder structures without a problem and it took me about 5 minutes to do the conversion. Me vlerë të kostos në kohë për të shpëtuar vetëm.

I purchased your program as I had just updated my OS to Windows 7 from Vista. Unë të kërkuar për të importuar të gjitha të vjetra email tim ruajtur në Outlook. As you know Windows 7 does not have a Microsoft Mail program anymore, kështu që Outlook Import Wizard me të vërtetë më ndihmoi. The cost of the program compared to the cost of my own time was a real time saver and the low price made it even more attractive..... The fact that it works so good and fast was also a big asset to me. My only suggestion would be to see if you could make a conversion program to import Vista contacts into Outlook as well.

I used Outlook Import Wizard to import and covert my Windows Mail (EML) për Outlook PST, since my future upgrade to Windows 7 will not included an embedded email program. I'm sure, once more people realize this when they make the upgrade, you will be seeing more business. I found your software while doing an internet search and it appeared high up in my Google search. The software did exact what I wanted. It was a great piece of software and it did what it advertised.

 ;

Due to an acquisition of my company, I am moving from using Entourage on the Mac to using Outlook again. I am thus moving over the folders of email history from Entourage (.mbox) përsëri në një skedar PDT në Outlook. Të vetmit sugjerime Unë do të duhet që të jetë në gjendje për të kthyer direkt një .mbox në një PDT do të jetë me të vërtetë, të vërtetë e ftohtë dhe për të shpëtuar më shumë kohë.

I purchased your program as I had just updated my OS to Windows 7 from Vista. Unë të kërkuar për të importuar të gjitha të vjetra email tim ruajtur në Outlook. As you know Windows 7 does not have a Microsoft Mail program anymore, kështu që Outlook Import Wizard me të vërtetë më ndihmoi. The cost of the program compared to the cost of my own time was a real time saver and the low price made it even more attractive..... The fact that it works so good and fast was also a big asset to me.

I përdorur produktin tuaj për një problem shumë të veçantë që unë mendoj se shumë konsumatorët do të kenë, dhe kjo është converting from Windows Vista Mail to now windows 7, i cili ofron ose dritare postës jetojnë (i kotë) ose shtoni pikëpamje, kështu që unë kam për të blerë Outlook, dhe opinion nuk ka dashur të importojë Vista postë direkt, kështu që unë kam për të konvertohet fotografi DBX e mia mbi të një pst Fotografi për opinion të njohin postën time kështu që unë kam qenë në gjendje të duhur importojë atë, pse Microsoft nuk mendoj për këtë unë kurrë nuk do të dinë, buts ajo tipike, kjo është e gjitha unë mund të them në lidhje me Microsoft. Faleminderit për produktin tuaj, it saved 10 years business email history.

e gjeta Outlook Import Wizard për shkak se Microsoft ia pasoi topin kur ata largohen Windows Mail nga Windows 7. Ata nuk i ke ndërtuar një konvertim në sistemin e ri operativ, dhe harruan se jo të gjithë nxituan për të blerë Microsoft Office fundit ose Microsoft Outlook për të shkuar së bashku me sistemin e ri operativ. I have Office 2003 and that version of Outlook does not know how to import .eml files. Lexo më shumë...

Një mik kishte pësuar dëmtime të pjesshme në hard disk në një kompjuter Vista pajisur. ai përdori Vista Winmail për e-mail e tij. Unë kam qenë në gjendje për të shpëtuar fotografi email nga hard disk, por unë nuk kanë qasje në një kompjuter Vista. Ai kishte vendosur të përdorë Windows XP. I përdorur programin tuaj me sukses për të importuar fotografi e tij në Outlook. Miku im kishte rreth 8GB i dosjeve email (qesharake unë e di), dhe si unë përfundimisht zbuluar Outlook PST fotografi janë të kufizuar në një maksimum prej 2GB. I was able to split his files into 5 lots, and create 5 separate .pst files, të cilat unë pastaj importuar në Outlook në një kohë. Faleminderit për një copë të vërtetë të dobishme të softuerit.

Unë kisha për të përdorur portativ thunderbird për disa javë, si kompjuteri im kryesor ishte poshtë. I reinstalled everything and I had to migrate my emails in that client to my outlook installation. I use 7 email accounts personal/business, so using Outlook Import Wizard was an option, I needed to have them all together. Kështu që, I exported thunderbird's emails to .eml and then import them to Outlook.

 ;

I blerë software për të qenë pjesë e një zgjidhje për një problem shumë të veçantë: Unë e nevojshme për të migruar email nga Thunderbird (format mbox) në Linux to Outlook 2007 on Windows 7 RC1. Unë kam qenë duke përdorur Thunderbird për disa kohë për të mbledhur email POP3 para fillimit të përdorin Windows 7 – and for a while I was running them both and collecting mail (POP3) në të dy klientëve. Lexo më shumë...

The software is great. Ne jemi duke e përdorur atë si një mjet mbështetje gjyqësore. Kur ne të merrni email klient prodhuar për ne vetvetiu si .msg-së, ne mund të përpilojnë ato të gjitha në një skedar PDT kështu avokatët mund të shqyrtojë atë duke përdorur Outlook. We especially like the feature which remembers folder structure. produkt bukur.

Ne patëm një fotografi PDT që u korruptuar kështu që ne kemi përdorur një program për të rimarrë gjithçka nga file korruptuar PDT, megjithatë, në këtë rast ne kemi qenë të nevojshme për të kthyer çdo gjë në format Outlook Express. All the messages were in .eml format and there was 20,000 of them so your software was fantastic and was able to convert all the files and imported them perfectly into Outlook 2007. Ky program na shpëtoi një sasi të shquar të kohës dhe ishte e shpejtë dhe efikase.

I was having continuing Microsoft Vista operating system problems on my daughter’s laptop computer and decided to upgrade it to Windows 7. Before installing Windows 7, Kam kuptuar se sistemi i ri operativ nuk ka pasur ndonjë softuer mbështetës email ndërtuar në të siç bënë të gjitha sistemet e mëparshme të Windows operative ka, dhe kështu të nevojshme përdorimin e një software të veçantë email, pikëpamje, etj. Lexo më shumë...

I wanted to move back to MS Outlook 2010 from Thunderbird. Do mbi forumet e ndryshme produktin tuaj dhe një tjetër u rekomandua. Gjatë testimit të produkteve të tjera ishte për fiddly, por la-mail individuale si një format EML që hapet atë si një shtojcë brenda Outlook. produkti juaj është një e mirë.

Kam gjatë viteve përdorur disa programe e-mail - Outlook Express, zogu i stuhisë, Bat dhe Barka. Kjo ishte e lehtë të emigrojnë nga OE te Thunderbird dhe përsëri të TheBat se ishte ndoshta më i fuqishëm i të gjithë atyre. për fat të keq, ajo është kundër HTML-formatimit kështu që unë u zhvendos për Barcelonën që në shumë mënyra ishte ideal për qëllimin tim me një përjashtim, ajo nuk ishte në gjendje në kushte të caktuara që të merr seri tim kombëtar karakter (danez) korrekt. Lexo më shumë...

Software juaj më shpëtoi shumë kohë dhe përkeqësimi. Një mik kishte qenë duke përdorur Outlook Express si sistemin e dosjeve, &; kishte mijëra e-mail në dhjetëra dosje- about 6 GB all together. Perspektiva e importimit të gjithë rrëmujë në Outlook ishte e frikshme dhe të dëshpëruar, since the built-in Outlook converter choked at 2 GB. Kam arritur të eksportojë dosjet œ në një sistem file msg, dhe software juaj e mori atë nga atje. Unë me kënaqësi do të kishte paguar pak më shumë për aftësinë për të importuar në një PDT direkt nga një DBX koshere OE, por unë nuk jam ankuar. Paç fat,

I went to a Thunderbird forum and described my problems, and within 10 minutes I had an excellent download add-on for Thunderbird. I used it yesterday and then used your program and had terrific success. Everything I wanted to move from Thunderbird to Outlook 2010 (except my address book) went just as slick as could be. Thank you very much for your kind offer of assistance. I will be glad to tell others of your and your company's good work.

 ; ;

The software was used for one of my business customers who was upgrading his vështrim në të ardhmen based laptop to a new Windows 7 Laptop. Was using Windows Mail and we needed a method to transfer these emails over to Outlook 2010. Thought the software was great, easy to use and most importantly did what it said it would do. Many thanks for a very useful utility.

All too frequently customer service and software don't mix. NOT HERE! Shërbimit duhet të jetë emri i parë i këtij kompanisë. Kam përjetuar sfida në emigrojnë nga Live Mail për Outlook (gjë që e bën shumë kuptim pasi që ata janë produkte të Microsoft dhe të lënë të konsumit të lartë dhe të thatë). Mbështetja Outlookimport qëndruan me mua në çdo hap të rrugës, kur unë e nevojshme atë. Ka mundësi më të shtrenjta në net, por unë jam më shumë se i kënaqur që ka zgjedhur këtë kompani. Vlera është e pabesueshme.

Kam pasur një përvojë shumë të mirë me Outlook Import Wizard v.3 Dhe çmimi i paguar ka qenë vlera shumë i mirë për kohën dhe sherr I ruajtur. Unë kisha një thumb drive me fotografi dbx nga V.6 Outlook Express në një sistem tjetër. I kthyer ato në fotografi EML - më shumë se poshtë - and used Outlook Import to bring them into Outlook 2007. Pas importit të suksesshëm, Kam gjetur të njëjtën strukturë dosje në Outlook që kam pasur në dosjet e mia të punës eksportit, me të gjitha konvertuar email paprekur ... Unë gjithashtu e përdorur një program i lirë për të kthyer dbx fotografi të EML fotografi. Është dbxconv.exe. The dbxconv converted 10,616 emails in just a few minutes and your program brought them into the correct file structure in Outlook in about 12 minutes. Krahaso se në disa orë të kërkuara nga një kompjuter të vjetër running XP dhe Outlook Express për të eksportuar në dbx fotografi në pemën e duhur directory.

Produkti ka çdo gjë që kam shpresuar se do, dhe unë jam shumë mirënjohës për këtë. I have Windows Mail 7 through Vista Home Premium. Somehow, someway, the mail program began crashing two weeks ago every time I tried to compose an email (or reply/forward). There's no fix, either. With several messages and folders already established, I was very much concerned I would lose them all. Even more troubling, no matter if I chose to use a more advanced contact software or not, I still had to migrate my accounts, folders, and emails. Your program allowed me to do that successfully without needlessly spending more money. Falë programit tuaj, I was able to successfully migrate everything intact to an older version of Outlook. Faleminderit!

I had backed up all my 'Windows Mail' in Windows Mail format before installing Windows 7 on a new hard drive. nuk mund të punojnë jashtë si për të rivendosur email në Outlook (I hadn't realized Windows Mail was not included in Windows 7!). Your software was easy to use and solved my problem.

I installed windows 7 on my computer a week ago. Only after performing a clean install I found out that Windows mail and outlook express are no longer usable in Win 7. Që kam ruajtur të gjitha email tim në formatin EML, Unë u mbërthyer kërkuar për një mënyrë për të transferuar ato email tek Outlook. Software juaj ka punuar të përkryer dhe të ruajtur më shumë dhimbje koke, dhe çmimi ishte shumë i drejtë. Faleminderit për të shpëtuar prapanicë tim.

Outlook import më ndihmoi të importuar Windows Mail (klienti postës në Vista) .eml files to Outlook (në Win XP). Siç mund ta shikoni, imja është një rast kurioz. Unë u zhvendos në një OS të vjetër, por një klient më të sofistikuar të postës. Mjete Microsoft është ajo që ata janë, Unë nuk mund të gjejnë një mënyrë për pikë Outlook për dosjet e Windows Mail në mënyrë që të bëjë një import. Outlook import bëri këtë seamlessly. Edhe organizata dosje është ruajtur. Ajo që më pëlqen më shumë është se ai lejon ju e importit në dosjen tuaj të pranishëm PDT ose të krijoni një të ri.

une bleva Outlook Import Wizard sepse unë jam përmirësimin nga urryer Vista to Windows 7 i cili nuk e mbështet një program të postës. I kishte përdorur për Outlook Express kështu që kam përdorur është pasardhësi në Vista i cili është Windows Mail dhe siç e kishte organizuar email tim në dosje për komisione të ndryshme në të cilën unë ulen unë e nevojshme shumë për të mbajtur atë që unë tashmë kishte dhe dukej Windows Mail për nuk kanë sistem të eksportuar në mënyrë të ndjeshme. Unë tashmë kishte Microsoft Outlook dhe kemi zbuluar programin tuaj e cila adresuar problemin e-mail dhe bëri punë të shkëlqyeshme.

I përdorur atë për një ngjarje vetëm një herë. Unë sapo blerë një MAC (ende duke dërguar). Unë kam qenë duke përdorur PC-së për vite me rradhë. Unë kam qenë një Incredimail Përdoruesi për shumë vite. Në mënyrë për të migruar gjithçka për "iMail", Unë kisha për të marrë të gjitha të Incredimail tim ruajtur në një format të pajtueshme me Outlook 2007. Ky mjet është quajtur Incredimail Backup Pro v3.4. Ky program eksporton formatin Incredimail për të EML format. Unë pastaj përdorur mjet tuaj për të importuar të gjitha dosjet e EML në Outlook2007. Tani unë kam gjithçka në Outlook2007 dhe unë kam organizim llogaritë e mia për të lexuar të gjithë mailin tim nga Outlook2007. Unë jam një IT profesional dhe mendoj se UI juaj duket dhe punon e madhe. I will tell you that my .eml files took 2 1/2 hours to import into Outlook2007. Nëse kjo ju tregon se sa maili kam ...

Ne kemi një sasi hudge të EML dhe msg arkivat nga përdoruesit tanë ruhen në server backup. Unë u përpoq duke përdorur një software për të importuar fotografi email tek Outlook, por shpejt u bë mërzitur nga kohë të gjatë përpunimit, për të mos përmendur tag lartë të çmimeve. Unë fillova duke kërkuar për një alternativë, dhe gjeti Outlook Import Wizard. Ky program është i shkëlqyer, dhe kushton kaq pak. Unë nuk kam shikuar prapa, dhe jam shumë i kënaqur me të. Unë do të doja të ju falënderoj për programin tuaj të madh. Ne e përdorin atë në baza ditore dhe kjo është një e vërtetë kohë kursimtar.

I imported 16000 emlx Mesazhet që u shëruar nga një kuti postare të fshihet në një Mac. Mjet juaj ka bërë një punë jashtëzakonisht të mirë, rivendosjen, çdo gjë duke përfshirë të bashkëngjitni skedarë. Ajo ishte më e lehtë për t'u përdorur mjet tuaj në një PC se sa duke u përpjekur për të marrë importin për të punuar në Mac, dhe që nga destinacioni i fundit ishte një kuti postare Exchange, kjo ishte një zgjidhje e natyrshme ... FALEMINDERIT. paratë e mia dhe të shpenzojnë.

Unë u ndryshuar nga Intelekti mail për Outlook dhe nuk kishte ndërtuar në mënyrë të (në Outlook) që unë mund të gjeni për të importuar ose të kthyer mail intelektin. Your product worked perfectly importing over 20,000 email, ruajtjen e strukturës time dosje dhe çdo gjë. Ruajtura më ditë pune të lodhshme dhe të gabueshme. Kështu që, thanks for një produkt i madh!

 ;