The smartest, most effective solutions for Importing, Exporting and Recovering all of your Outlook mail data.

Што е најефикасен начин на работа, со можност за увоз?

Научете како да се конфигурираат стабилизаторот на прилагодувања Outlook увоз може да ви помогне да заштедите добар дел од времето вршење EML да PST конверзии. Користете го ова EML да PST Конвертор more efficiently from now on by using preconfigured sets of settings tailored for specific tasks.

Outlook Import Wizard is an efficient EML да PST Конвертор with flexible прилагодувања Outlook увоз

If you use Outlook Import Wizard a lot to transfer email messages of different types into Outlook PST files, streamlining your everyday operations would a be very reasonable thing to do. Some email migrations require very straightforward EML да PST конверзија, while others may require more control and additional options supported by the program. Значи, ако се изврши две или повеќе типични мејл трансфери доста често, you can take advantage of the program’;s standard collection of presets –; тоа е, комбинации на различни прилагодувања Outlook увоз кои можат да бидат брзо натоварена да заштедите време при увозот.

Стандарден сет на стабилизаторот вклучува следниве комбинации: стандардно, Увоз Лилјакот .MSG датотеки, Увоз-пошта на Unix-мејл клиент,, Увоз на датотеки на е-мејл софтвер Mac OS. These options reflect the most typical tasks users fulfill using Outlook Import Wizard.

Presets help you convert EML да PST more efficiently and save time

Different conversion scenarios involve different поставки за увоз. The list of pre-selected options for each preset can be viewed by choosing a preset and clicking the “;Apply”; копче. Програмата автоматски ќе ги конфигурирате својот поставки за увоз според тековно избраниот претходно поставен. Обидете се да изберете различни стабилизаторот да се види разликата во избраните опции. Using a preset doesn’;t mean that you cannot change the поставки за увоз ; тие се само средство за инстант избор на опции за оптимална за одбраната сценарио миграција е-маил. Once you’;ve selected the necessary preset, продолжи кон следниот чекор од волшебникот, како и обично. секој EML датотеки на MSG датотеки ќе бидат обработени во согласност со дефиниција што го избравте.

Outlook Увоз волшебникот е моќен EML да PST Конвертор ви нуди голем број на опции е-мејл миграција, како и способноста да изберете помеѓу четирите претходно конфигурирани групи на подесувања увоз кои во голема мера ќе го олесни процесот за неискусни корисници и да зачувате добар дел од вашето време во случај да ја користат програмата на редовна основа,.

 ;