Outlook ми дава грешка по EML да Outlook deinstallation

11 септември, 2012 Atie Uhan

Те молам помогни ми да го реши прашањето деинсталацијата на Outlook Увоз Волшебник demo. Имам деинсталиран на комунални услуги за увоз eml во Outlook и MS Outlook започнува прикаже порака за отстранета додаток во.

Авторски прашање и прашањето:

Откако ќе деинсталиран на Eml да Outlook увоз алатка, секој пат кога ја стартувате Outlook 2007, Тоа ми дава порака за грешка: The Add-in “;RDO Helper Outlook Extension”; (Ц:Program Files(x86)Outlook Увоз Волшебникoenimport.dll) не може да биде вчитан и е оневозможен од страна на Outlook. Ве молиме контактирајте Додај-во производителот за ажурирање. Ако не надградба е достапна, Ве молиме деинсталирање на Add-in-.

Се обидов инсталирате и деинсталирање, но тоа не помага. Ве молиме внесете ме со отстранување решение.

Одговори:

(А) Можно е дека сте се обиделе да се отстрани Outlook Увоз Волшебник кога Outlook Мајкрософт бил погубен, па не бил отстранет од Outlook референци. Можете да се рестартира компјутерот и од инсталерот би можеле да завршат отстранување.

(Б) Како варијанта, можете да ја извршите оваа команда под Outlook Увоз волшебникот инсталација директориум користење на командната линија да одрегистрираш додаток во:
regsvr32 / u oenimport.dll

(Ц) Или можете да го направите следново:

  1. Рестартирајте го компјутерот (Please don’;t run the MS Outlook)
  2. Инсталирајте го Outlook Увоз волшебникот ако тоа е деинсталиран (Please don’;t run the installed OIW)
  3. Отстранување на Outlook Увоз Волшебник
  4. Рестартирајте го компјутерот
Коментарите се затворени.
ВП Socializer Aakash Веб