E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Press Rreth Outlook Import Wizard

Press Rreth Outlook Import Wizard

Njoftime për shtyp

Ajo’s me të vërtetë një dhimbje duke u përpjekur për të menaxhuar mesazhe email të shumta në të gjithë klientët e-mail, pra, pse nuk e konsoliduar të gjitha në një të vetme Outlook inbox? Sepse ajo’s shumë e vështirë dhe kohë? Sepse ju nuk’t kemi një ide se ku të fillojë? Sepse ju nuk’t dijeni të mrekullueshme të vogël aplikimit të quajtur Outlook Import Wizard?

Outlook Import Wizard ju lejon transferimin EML dhe MSG mail fotografi të Microsoft Outlook shpejt dhe të painlessly. Jo vetëm që e bën Outlook Import Wizard port mesazhet tuaja të postës elektronike, ajo gjithashtu ruan të gjitha të bashkëngjitni skedarë, kështu që ju’ll të ruajtur integritetin e të gjitha origjinale tuaj të të dhënave gjatë eksportit. Në fund të ditës, të gjitha tuaj të vjetër mesazhet e postës elektronike janë të sigurtë të importuara për të fjalëkalimin mbrojtur Outlook PST file!

Secili prej tuaj seancave të importit të ruhen si një file të veçantë subfolder nga Outlook Import Wizard, kështu që ju kurrë nuk duhet të shqetësohen për të overwriting mesazhe të rëndësishme. Plus, Outlook Import Wizard është plotësisht kompatibil me sistemet operative Windows duke shkuar aq larg prapa si Windows 98 (po, edhe Windows Mua!) dhe Outlook 98, kështu që ju mund të më në fund të fillojmë duke shkuar nëpër se dollap të vjetër Pc-të dhe filloni të konsoliduar mesazhet tuaja të postës elektronike sot!

FreeDownloadsCenter dot Com Redaktor’s Rishikimi

Shqyrtimi i redaktorit dhe Vlerësim për Outlook Import Wizard shërbimeve. Import EML në Outlook 2007 me vulën e kohës origjinale.

Outlook Import Wizard vjen në të gjithë si një mjet të fuqishëm për mbështetjen e përdoruesit në importimin e-mail dhe mesazhe fotografi në MS Outlook, pa mundim. Duke cituar magjistar stil interface, e thjeshtë mundësitë për të bërë zgjedhje, dhe mbresëlënëse, performanca e treguar në importimin e procesit, software meriton të caktuar 3.5 rating pikë.

Nëse ju’ri të zhvendosur të dhënat tuaja nga një PC në tjetrin, ose të dëshironi për të ndryshuar klientin tuaj e-mail aplikimi për MS Outlook, atëherë ju duhet të gjeni disa të përshtatshme mjet për transferimin e tuaja të rëndësishme dhe mesazhe email. Tani, nëse ju ende nuk’t gjetur një të tillë utility ende, pastaj provoni Outlook Import Wizard, cila menjëherë i shërben qëllimit. Software është i aftë për importimin e .eml dhe .msg fotografi në Outlook pa humbur përmbajtjen e email si attachments. Magjistar stil interface aplikimi i lejon përdoruesit për të shkuar hap-pas-hapi për kryerjen e-mail importimin e procesit. Ai mbështet përjashtuar mesazhet kopjuar duke e vendosur secilin sesion importimin veç e veç në dosje të reja me timestamps për të shmangur çdo mbishkrimin aksidentale.

Ardhja në pjesën e saj funksional, e Outlook Import Wizard hapet me një ekran të fillojë, ku ju duhet të zgjidhni dosjen e destinacionit për ruajtjen e email duke zgjedhur Outlook ruajtjen e parazgjedhur apo jetimë skedar PST. Pastaj klikoni 'Next', këtu ju duhet të bëni zgjedhje të dosje burim përmbajnë postë elektronike dhe mesazhet, së bashku me të cilat ju mund të mundësojë karakteristikat për të kërkuar mesazhe në subfolder, Gjej EML fotografi dhe MSG fotografi. Pas përzgjedhjes, Press 'Next’ dhe aplikimi do të rifitoj email dhe mesazhet e renditur ato me hapin e tretë. Me këtë hap ju mund të zgjidhni dhe të shënojë dosjet që ju doni të jetë importuar në Outlook, dhe në fund shtypni 'Fillimi’ për programin për të filluar procesin e importit. Aplikacioni, ndërsa importimin e-mail dhe mesazhe, është i aftë për të ruajtur strukturën origjinale dosje dhe të dhëna mesazh. Me tutje, ajo gjithashtu mbështet përdoruesit në importimi e MSG dhe EML fotografi veçmas për dosjet e reja apo të specifikuara Outlook.

Outlook Import Wizard vjen në të gjithë si një mjet i fuqishëm për mbështetjen e përdoruesit në importimin postë elektronike dhe mesazhet fotografi në MS Outlook, pa mundim. Duke cituar magjistar stil interface, e thjeshtë mundësitë për të bërë zgjedhje, dhe mbresëlënëse, performanca e treguar në importimin e procesit, software meriton të caktuar 3.5 rating pikë.

Të eksportuar email nga Rrethim për Outlook (nga Dave Addey)