E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Versioni i ri i Outlook Import Wizard lëshuar, v1.5.3

Versioni i ri i Outlook Import Wizard lëshuar, v1.5.3

Ne kemi shtuar disa opsione shtesë lejuar për të rritur EML importit aftësitë. Tani ju mund të kufizojë madhësia maksimale e EML dhe/ose MSG Fotografi të importohet. Kjo mund të jetë efektive nëse ju gabimisht bashkangjitur fotografi të madhe për disa nga e-mail dhe pastaj të kenë probleme të hapjes të tilla të mëdha e-mail në Outlook Microsoft. Është e mundur tani për të filtruar nga EML fotografi që përmbajnë të bashkëngjitni skedarë, si dhe mesazhet që nuk kanë të bashkëngjitni skedarë. Versioni i ri i Outlook Import Wizard (1.5.3) është në dispozicion për shkarkim. Ne shpresojmë që ju do të vlerësojmë avantazhet e zgjatur eml për outlook converter.

Outlook Import Wizard ju lejon të transferimi EML dhe MSG mail fotografi të Microsoft Outlook të shpejt dhe të painlessly. Jo vetëm që e bën Outlook Import Wizard kthyer në mesazhe email, ajo gjithashtu ruan të gjitha të bashkëngjitni skedarë, kështu që ju’ll të ruajtur integritetin e të gjitha origjinale tuaj të të dhënave gjatë eksportit.