E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Outlook Rimëkëmbjes Tool

Outlook Rimëkëmbjes Tool

riparimi Outlook PDT dhe OST fotografi me një shumë efikase dhe të shpejtë shërim Outlook mjet. Outlook Rimëkëmbjes Wizard do t'ju ndihmojë të rivendosur email, detyrat, shënimet në kalendar, shënime, kontaktet dhe objekte të tjera nga Outlook dëmtuar PST/OST fotografi. Asnjë përvojë të mëparshme të shërim të dhënave apo aftësi të veçanta të kërkuara! Wizard Outlook Shërim

Wizard Outlook Shërim është një tjetër nga flijimet lartë të mundësuar nga OutlookImport.com. Ky mjet në mënyrë të veçantë është një nga më të popullarizuar, çmuar për efikasitetin e saj, shpejtësia dhe saktësia.

Ju tani do të jetë në gjendje të riparimi Outlook email, detyrat, shënimet në kalendar, shënime, kontaktit dhe objekte të tjera nga PDT dëmtuar & OST fotografi Outlook.

Mbështetjen e një magjistar me bazë ndërfaqe të thjeshtë që fuqizon askënd për rivendosur Outlook korruptuar fotografi të të dhënave në minuta thjeshtë! Kjo redukton joproduktive dhe eliminon nevojën për të jepen shërbime të shtrenjta shërim të dhënave. Ky program është i lehtë për t'u përdorur për rishtar dhe pro njësoj.

Shkarkuarpër Windows 32/64 pak Blerjeleje kodi online

Ndërfaqja e përdoruesit për këtë mjet është tepër e lehtë për të manovruar – pikë, rregulluar parametrat tuaj të rimëkëmbjes dhe le Wizard Outlook Shërim puna e saj magjike!


Me pak fjalë, Programi bën në vijim:

  • Pranon një input PDT dhe OST fotografi dhe përpjekjet për të gjetur ndonjë të dhënat e rikuperueshme
  • Përdorimi i disa avancuar shërim Outlook algoritme të sigurojë PDT ose OST file është analizuar tërësisht të izoluar të dëmtuar, strukturat e të dhënave
  • Ajo pastaj riparimet e PST file struktura dhe ruan atë për një fotografi PDT e përdoruesit’s zgjedhje – EML fotografi, e vjetër Outlook ose Opinion të ri 2003 Format PST

KRYESORE RIPARIM OUTLOOK PRODUKT KARAKTERISTIKA PËRFSHIJNË:

  • E shumëdimensional ndërgjegje të Shërim Outlook Magjistarët siguron 100% shërim saktësinë dhe efikasitetin e
  • Programi nuk kërkon trajnim formal ose njohuri të Pikëpamje të dhënat e shërimit bazat ose të përgjithshme përvojë shërim – ajo është e thjeshtë, e thjeshtë dhe e vetë-shpjegues
  • Kapaciteti për të mbështetur fotografi të tepërta në 4GB, rimëkëmbet e të dhënave të koduara dhe mund të multitask si një shikues PDT
  • Heq fjalëkalimet mbulohen nga fotografi PDT për manipulim të lehtë
  • Kur përpunimit fotografi që do të mbulohen, kjo nuk’t dëme ose të destabilizuar skedarin origjinal dhe kursen gjetën objekt në një skedë të re krejt të ruajtur integritetin
  • Multi-platformë compatibility – punon me PDT fotografi krijuar në Microsoft Outlook 97 për 2010 si dhe OST fotografi të përdorur në Microsoft Exchange 5.0, 5.5, 2003 & 2003

Ju do të gëzojnë diversitetin dhe dobinë e Mjet Outlook Shërim – sidomos në qoftë se ju’ve kurrë nuk kishte për të duruar zhgënjimin që kanë të bëjnë me një PST korruptuar ose file OST. Nga pikëpamja e masave parandaluese, duke pasur këtë mjet, ju jep një shtesë ndjenjën e autoritetit dhe të sigurisë që duhet të keni fytyrë file korrupsionit, ju’ri e të dhënave nuk është e humbur dhe procesi për të rimarrë ajo është e shpejtë dhe e lehtë. Tuaj fotografi PDT shtëpinë personale, informatat e ndjeshme që ju nuk’t duan të rrezikojnë të bie në duart e një të dytë apo të palës së tretë, të cilët mund të mos jetë mirënjohës i tyre përmbajtja. Tani ju do të keni për të pushtetit për të kryer tuaja Riparimin pikëpamje programi, duke garantuar ju privacy duke ju kursyer pakot e parave që mund të jetë përndryshe më produktive shfrytëzuar.

Repair Outlook OST and PST after damage Provoni Outlook Magjistar Shërim program sot – ne jemi të sigurt që ju nuk do të ndonjëherë duan të pjesë me të!

Njoftim i rëndësishëm: Versioni Demo i Outlook Riparimi mjet tregon përmbajtjen e mesazhit dhe sende të tjera shkurtimisht para se fshehja e tyre me një xham. Kjo megjithatë do të jetë më se e mjaftueshme për ju për të nxjerr një përfundim se çfarë informacioni është potencialisht e rikuperueshme. Versioni Demo është e kufizuar edhe për një numër të caktuar të artikujve të rikuperueshme për dosje kështu që ju do të jetë në gjendje për të ruajtur skedarin PDT, hapur me Outlook dhe ri-vlerësuar se si ajo u ruajt.