E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Features në variantin e përditësuar të mbox Email Extractor. Cfare ka te re?

Features në variantin e përditësuar të mbox Email Extractor. Cfare ka te re?

Email Extractor MBOX është një përdorim të lehtë-to-, absolutisht falas converter mbox. Shërbimeve lejon përdoruesit në mënyrë efikase nxjerrjen e-mail porosi nga .mbox dhe .mbx fotografi për të kryer mbox-EML konvertimit, duke kursyer ato si fotografi të veçantë EML. E kombinuar me Outlook Import Wizard, programi është një mjet i fuqishëm për eksportit mbox e mesazheve nga Mozilla Thunderbird, Eudora, Posta e Operas, KMail, TURNPIKE dhe MailCopa mail klientët për pasues Importit PST në MS Outlook. Duke vënë në dukje popullaritetin e e ndërmarrjes së në mesin e përdoruesve tanë, ne kemi vendosur për të përsosur Email Extractor MBOX dhe ju ofrojnë tërësisht një version të përditësuar të programit.

Ndryshimi kryesor shqetësimet skedar grumbull të përpunimit të. Nuk do të jetë e detyruar për të kryer të njëjtin operacion disa herë për shkak të kanë nevojë për të mbox convert dosjet veç e veç: tipare të reja të lejojë përzgjedhjen e (duke përdorur Shift) disa burimi .fotografi mbox, të cilat janë të vendosura zakonisht në klient mail’s profilet dosje, në të njëjtën kohë. Pas këtij, programi do të kërkojë që të përcaktojë directory bosh në disk ku të veçantë subfolders për çdo .mbox fotografi do të krijohen: mesazhet nxjerrë nga mbox të EML do të vendoset në ato. Kur ky është i plotë, ju merrni një të gatshëm strukturën e directory me të .eml fotografi, cilat janë ideale për EML të PST të importit për MS Outlook duke përdorur Outlook Import Wizard, gjë që e bën këtë EML importit të jetë e mundur. Në të shkurtër, Email Extractor MBOX është një ndihmëse mjet për mbox-PDT konvertimin fotografi. Programi’s ndërfaqja ka ndryshuar për të përshtaten me tiparet e reja, dhe menaxhmenti i ri i elementeve janë shtuar e programit, si dhe.

Kur modernizimin e converter, vëmendje e veçantë iu kushtua automatike hyrëse skedar mbox lloji zbulimin. Ky tipar është më i nevojshëm kur kryerja e një email eksportit nga sisteme UNIX (KMail) dhe Mac OS (Mozilla Thunderbird për Mac OS). Tani kur ju mbox convert fotografi, Extractor MBOX Email automatikisht zbulon kodimin e dosjes është konvertimin dhe, kur është e nevojshme, ndryshimet që kështu si për të ruajtur e krijuar .eml fotografi në Windows-compatible formatin pas mbox të EML konvertimit. Në sajë të programit’s përditësuar algoritmi, përpunimi kohë për fotografi është përshpejtuar nga disa dhjetra herë! Nuk’t e besojnë atë? Shikoni tiparet e këtij përditësuar converter mbox tani!

Si para, Email Extractor MBOX është shpërndarë absolutisht falas. Kompania nuk kërkon instalim dhe mund të përdoret si një vetë-përmbante kërkesa për EML-mbox nxjerrja e mesazheve të postës. Përveç kësaj, Mbox Email Extractor është pjesë e paketës së instalimit për Outlook Import Wizard.