E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Eml të Pst Converter Përditësime

Eml të Pst Converter Përditësime

Versioni i ri i Outlook Import Wizard përfshin minor bug fixes dhe përmirësimeve. Të përmirësuar stabilitetin e përgjithshëm eml për outlook converter, caktuar çështja, ku disa të EML mesazhe të eksportuara nga Bat nuk kthyer të saktë për Outlook PDT. Programi ngadalëson ndërsa importimin msg dhe eml fotografi e cila përfshin turma të bashkëngjitni skedarë. Unicode tabela ndeshje ishte zgjeruar për të mbështetur disa ekzotike gjuhë. Disa përdorues janë ankuar për konvertimin e problemeve ku të dërguar dhe marrë datat janë ndryshuar për datën e importimit, kështu që le të shpresojmë se kjo do të ndihmojë ata jashtë. Funksioni i ri lejon përdoruesit të të krijojë një PDT të re paraqesë për importimin EML dhe MSG fotografi. Tani ju mund të importojë email në fotografi të shumta PDT një nga një. Tonë Faqe FAQ përditësuar me udhëzime shtesë rreth eml të pst konvertimit. paketë software përmirësuar me mbox te EML konvertimin modul i cili ekstrakt email nga inbox mbox dhe ruajtur ato për të ndarë fotografi EML. E Outlook Import Wizard me mbox të eml conterter mund të shërbejë tani si mbox të PST converter ose mbox për Outlook importimin modul. Kjo është ndihmë e mirë për Thunderbird, Entourage dhe mbështetur përdoruesit e tjerë software email cleint, të cilët duan të ndryshojnë klient email për Outlook. Outlook Import Wizard mund të përdoret si eml të msg converter për të kthyer shumën e të Outlook EML fotografi në format MSG (eml të msg). Import Wizard Outlook është mundësuar me të ndërtuar në converter email, ajo është në gjendje për të kthyer EML, .msg, ,Fotografi emlx të RTF, .tekst, .eml, .tnef, .html, .msg dhe format PDT. Falë version të përditësuar të Mbox të EML Converter ju mund të setup radhë grumbull të procesit të shumta mbox fotografi konvertimit të EML. Ajo mbështetet tani për ekstrakt email nga .MBOX dosjet e Rrethim dhe MailCopa, .IMM dosjet e Incredimail, .CILI dosjet e Bat dhe makmail, tekst dosjet e Turpike – Berkeley Mail, skedarët pa zgjatje të Thunderbird dhe shumë fotografi të tjera software kuti postare. Opsioni i veçantë ju lejon të zgjidhni Outlook profilin e anëtarit të cilat duhet të jenë përdorur për importimin e. Mbështetja për Outlook 2010 është shtuar nga versioni 3.1.0. The batch mode lejon të procesit bandë të ndryshme në fotografi PDT për një kohë. Outlook Import Wizard ishte enchansed për të mbështetur VCF dhe DAT file importit. Me funksion të veçantë ju tani mund të dal ndonjë fotografi në Outlook PST ruajtjen si të vetme të bashkëngjitni skedarë.

Për ata që janë të panjohur me Outlook Import Wizard, ajo’s një mjet i përdorur për të konvertohet dhe importi eml dhe msg fotografi në MS Outlook, duke përfshirë të gjitha dosjet, nën-dosjet dhe e-mail attachments, si dhe. Outlook Import Wizard mund të ndihmojë për të: eml importit për outlook, importit fotografi msg në outlook, convert eml për pdt, eml2pst. Në sajë të lirë MBOX të EML Converter, Outlook Import Wizard është në gjendje të bëjë MBOX për Outlook konvertimit.

 • 5.5.0 – Ne të rregullojmë disa kujtesës çështjet e shkaktuar nga shumë të madh të dosjeve burim, tërë import/konvertimit motori është përditësuar.
 • 5.1.1 – Mbështetje për CILI (tnef) dhe VCF kontaktet file importimin e shtuar. Tani Outlook Import Wizard mund të import file të çdo lloji për PST file si bashkëngjitje. Mundësi për të ndryshuar magazinimit pst emri është zbatuar për Ndërmarrjen e përdoruesit.
 • 5.0.0 – Zbatimin e plotë të redesign. Ndërfaqe Multi-gjuhën përdoruesit, re opsionet dhe preprocessing modul për Unicode fotografi. Mbështetje për 64-bit edicioni i është shtuar.
 • 4.0.9 – Filtri nga Data – në filtër të ri e bën të mundur për të injorojë email krijuar para ose pas e përcaktuar e të dhënave
 • 4.0.8 – Opsion “Të ruajtur Datën dhe Kohën për fotografi konvertuar” shtuar
 • 4.0.7 – Opsion “Gjeni fotografi të fshehura” u implementua
 • 4.0.6 – Quick fix për të korrigjuar MSG të EML konvertimi për Mac Mail
 • 4.0.5 – Ne ishim të befasuar për të dini se, në dritën e kërkesave të sistemit disa përdorues përpiqet për të përdorur Import Wizard Outlook pa instaluar i MS Outlook. Pra, kemi shtuar një njoftim të veçantë në faqen e parë të një magjistar.
 • 4.0.4 – Falë sugjerimet e klientëve tanë Mode Batch është zbatuar. Mënyra grumbull në dispozicion vetëm për software të licencuar si Ndërmarrjeve ose Faqes.
 • 3.2.1 – Ne kemi projektuar keq veçantë Opsionet butonin. Kjo duhet të bëjë butonin më i dukshëm.
 • 3.2.0 – presets janë shtuar në faqen Options. Tani ajo është më i përshtatshëm për të vendosur se çfarë janë mundësitë janë të nevojshme për të importuar makmail mesazhe ose Bat email.
 • 3.1.9 – Opsioni i ri u shtua. Mac Mail krijon dosje të fshehur quajtur “Mesazhet” në çdo directory magazinimit, opsioni i ri lejon të kaloni krijimin ndërmjetme dosje në strukturën dosjet Outlook.
 • 3.1.8 – Zhvilluesit tanë krijuan opsionin e ri i cili lejon krijimin e një skedari të ri PST me vetëm dosje të postës elektronike (të tilla si: Fshihet Artikuj, Tool Inbox, Dalje, Të Dërguara). Tani ju mund të përjashtojë dosjet shtesë krijimit të tilla si: Kalendari, Kontaktet, Skicat, Gazeta, Shënime, Detyrat, Junk E-mail.
 • 3.1.7 – Operacioni User Account Control nën Vista OS është shtuar, fotografi log dosje tani mund të hapet me klikim të dyfishtë në fushën identifikohu. E preprocessing opsion është e optimizuar për të punuar në Vista dhe Win7 sistemet.
 • 3.1.6 – Mac Mail përdoruesit mund të gjeni disa ekstra email pasi të importohet .emlx fotografi në Outlook. Kur mesazhet janë eksportuar nga Mac Mail .emlx fotografi, Mac OS ruan shtesë të sistemit fotografi të cilat kanë të njëjtë .emlx zgjatje, por ata janë të shënuara si personale. Këto fotografi janë importuar bosh në Outlook. Outlook Import Wizard algoritëm të mbledhur ato të fshehura email gjithashtu. Programi tani merret vetëm dosjet e dukshme e-mail.
 • 3.1.3 – Outlook 2010 është përkrahur tani, mundësi shtesë importimin shtuar – lejon të zgjidhni Outlook profilin e anëtarit të cilat duhet të përdoret për importimin, Mbështetje Unicode msg shtuar në e-mail converter dhe mënyra e konvertimit MHT është zbatuar, ajo lejon për të kthyer e-mail me format të veçantë HTML me tekst ngulitur, imazhe dhe objekte të tjera).
 • 2.7.6 – Disa opsione janë përditësuar, e mbox të lirë për konvertim PDT u redesigned tërësisht, ne kemi shtuar mbështetjen e nxjerrjes për Rrethim (.mbox), Incredimail (.imm), makmail (.E cila), MailCopa (.mbox), Bat (.E cila) Turpike – Berkeley Mail (.tekst), Email fotografi Thunderbird.
 • 2.7.4 – E email konvertimin e modulit lejon të kthyer EML, MSG, EMLX fotografi për shumë formate të tjera: RTF (Microsoft Word), HTML, tekst, EML, PST, MSG, TNEF
 • 2.1.0 – Tani me ndërtuar-në EML të MSG converter.
 • 1.6.5 – Unicode .fotografi pdt mbështetjen e shtuar. .magazinimit pst mund të jetë më e madhe, atëherë 2Gb gjatësi.
 • 1.6.4 – Preprocessing opsion përpunua dhe aktivizuar nga default. Shtuar një opsion të ri i cili lejon përdoruesit për të zgjedhur ethëri për të shpëtuar të përpunimit të hyni për çdo seancë apo të prishësh log file. Pas fillimin e Import Wizard Outlook kontrolle që Outlook është instaluar, përveç kësaj ai zbulon nëse Outlook është i instaluar në Internet Mail only mode. I lirë MBOX të EML converter përditësuar për të versionin 2.0.3
 • 1.6.3 – Version mbështet .emlx fotografi e formatit (Mac OS X Mail). Të lirë mbox të eml converter është ndryshuar edhe për të mbështetur Rrethim software. Në dosje automatikisht krijimi i është shtuar si objektiv të vendndodhjes për të nxjerrë email.
 • 1.6.2 – Fotografi Log krijimin funksion e shtuar
 • 1.6.1 – Të lirë mbox të eml converter është shtuar për Outlook Import Wizard konfigurimit
 • 1.6.0 – Paketa e opsioneve zgjeruar:
  – opsion preprocessing për postë elektronike ruajtur nga Unix dhe Mac OS
  – timestamp krijimi dosje mund të jetë me aftësi të kufizuara
 • 1.5.9 – Mundësia e “Të krijojnë file të ri PDT” u implementua
 • 1.5.8 – Opsioni për të çaktivizuar subfolders krijimin PDT është shtuar
 • 1.5.7 – MSG lloj file autozbulimi zbatuar
 • 1.5.6 – caktuar çështja, ku disa të EML mesazhe të eksportuara nga Bat nuk kthyer të saktë për Outlook PDT. Mundësia shtesë e shtuar për të lexuar fotografi msg si format standard EML
 • 1.5.5 – Shpejtësia e përpunimit është rritur, ndryshime shtesë në përdorues GUI
 • 1.5.4 – File size importimin filter zbatuar
 • 1.5.3 – faqe Options u shtua me filtra të veçanta për përpunimin e EML
 • 1.2.7 – Ridizajnimi i GUI, Kodi optimization, Moduli përpunimit rewrited
 • 1.1.9 – Korrigjimi i gabimeve skedar përfshirë në installer
 • 1.0.0 – Outlook Import Wizard lirimin