E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Importimin Opsionet – atë që ata janë për?

Ky artikull përshkruan qëllimin e cilësimet në “Importimin Opsionet” Grupi në Outlook Import Wizard, si dhe shembuj të përdorimit të tyre.

Ju mund të shikoni mundësitë shtesë për Outlook Import Wizard duke klikuar “Opsionet” button në faqen e dytë të magjistarit. Të gjitha mundësitë të programit janë të ndarë në grupe. Le’s shikojmë në cilësimet në “Importimin Opsionet” grupi i, që, si emri nënkupton, specifikoni se si programi do të mesazhet e importit. Ne gjithashtu do të shikojmë shembuj për secilin nga këto opsione dhe rastet kur përdorimi i tyre është i rekomanduar (default shtetit të cilësimeve është dhënë në kllapa).

 • Importi MSG fotografi si RFC 822 text format eml” (me aftësi të kufizuara).
  Disa mail programet (të tilla si Bat) ofruar mundësinë e shpëtimit të e-mail në Formati MSG. Këto fotografi janë në asnjë mënyrë të lidhur me origjinale MSG në Outlook format, dhe në vend janë normale EML mesazhe me një fotografi të ndryshme zgjerim në vend të EML zgjatje. Nëse ju nuk janë të sigurt në origjinën e burimit MSG fotografi, ose post-importi MSG fotografi janë shfaqur gabimisht në Outlook (si të bashkëngjitni skedarë, më shpesh), atëherë ju duhet të convert MSG me PDT duke aktivizuar këtë opsion.
 • Të krijojë struktura të PST subfolders” (të aktivizuara).
  Ky opsion përcakton nëse për të ruajtur strukturën dosje kur ju mesazhet e importit. Kur ky opsion është ndezur, Windows folder tree ku EML/MSG fotografi janë ruajtur është transferuar në PST file struktura, krijimin e duhur dosje në Outlook. Nëse ky opsion është kthyer off, atëherë e-mail do të jetë e vendosur si një e vetme vektorit në user-directory të zgjedhur brenda një skedar PST. Kjo mund të jetë veçanërisht e dobishme kur duke u përpjekur për të transferimi email nga një tjetër klient mail (Outlook Express, Windows Mail, ose për Thunderbird) ndërsa ruajtjen e organizatës.
 • Të mundësojë EML preprocessing (Unix, MAC)” (të aktivizuara).
  Funksioni për Konvertimi EMLX preprocessing konverton EMLX fotografi (ekuivalent me të .eml për Unix dhe Mac OS klientët e-mail) në një Windows-compatible format. Ju duhet të bëni të sigurtë që ky opsion është i aktivizuar, nëse ju jeni duke punuar me e-mail për të cilat janë eksportuar më parë nga mail programeve në Unix (Kmail) ose Mac OS (makmail). Në qoftë se ju EMLX convert fotografi pa këtë shtesë konvertimit, ata mund të jenë shfaqur gabimisht nga MS Outlook, dhe të tjera të mail Windows programe.
 • Krijuar importit PST subfolder për çdo seancë” (të aktivizuara).
  Një opsion tjetër që është përgjegjës për PST file struktura. Nëse ky opsion është kthyer në, atëherë për çdo EML të PST ose MSG me PDT seancë import, programi krijon një dosje të veçantë në të specifikuara brendshme Outlook directory, krijimin e duhur dosje në Outlook. Outlook Import Wizard vende mesazhet e ka marrë parasysh subfolders (për aq kohë sa “Të krijojë struktura të PST subfolder” është i aktivizuar). Avantazhet e këtë funksion mund të jetë me të vërtetë i vlerësuar kur punojnë me të madhe hierarkike grupet e mesazheve, për shembull, kur kombinuar mail për një kompani’s punonjësit (ose mesazheve nga disa klientët e-mail) në një të vetme Outlook skedar PST. Në mënyrë për të shmangur përzierjen e deri korrespondencës mes punonjës të ndryshme (ose në mes të ndryshme klientët e-mail), mesazhet janë të importuara në seanca të ndara dhe janë automatikisht të vendosur nga programi në subfolder që është krijuar.
 • Prishësh fotografi log” (të aktivizuara).
  Çdo seancë import nga EML të PST, MSG me PDT ose të tjera përpjekje për të konvertoni emailin fotografi është shoqëruar me një ngjarje log shfaqur statusin e tanishëm të operacionit, çdo gabim, fillim dhe fund kohën e seancës, dhe kështu me radhë. Përveç të qenit shfaqet në dritaren kryesore të programit, është regjistruar informacioni në një tekst log file, cila është overwritten pas çdo sesioni nëse ky opsion është kthyer në. Ndryshe, një të veçantë log file është krijuar për çdo seancë në programin e dosje. Mbajtja e veçantë shkrimet është e dobishme kur rregullisht duke përdorur Outlook Import Wizard për të përditësoni PST fotografi me mesazhe të reja, për shembull, nëse skedar PST është përdorur si një Arkivi PST ose backup mesazh kopje.
 • Zgjidhni Profilin që të importit e-mail” (me aftësi të kufizuara).
  Ky opsion do të përdoret vetëm së bashku me - mail për PDT konvertimit mode nga default. Nëse ky opsion është joaktiv, atëherë çdo përpjekje për të EML importit dhe MSG fotografi do të shkruaj rezultuar fotografi aktuale e-mail profilit. Kur të aktivizuara, përdoruesit do të nxitet për të zgjedhur një alternativë të konfigurimit. Konfigurimi dhe e-mail profilet janë gjetur në Postë dhe cilësimet e Panelit të Kontrollit (Windows XP). Kjo Outlook Import Wizard funksion do të provojë me dobi të madhe kur duke u përpjekur për të mesazhet e importit mbi një PC që ka llogaritë e përdoruesve të shumta dhe të shumta e-mail llogarive, si dhe.
 • Të krijojë standarde dosjet Outlook në PST skedë të re” (të aktivizuara).
  Kjo opsionet është përdorur për të bërë vetëm e-mail lidhur me dosjet gjatë file të ri PDT krijimin. Nëse ky opsion është i aktivizuar, file të ri PDT do të përmbajë vetëm: Fshihet Artikuj, Tool Inbox, Dalje dhe të Dërguara dosjet, pra, ju do të jetë në gjendje për të zgjedhur një prej tyre si objektiv për të importuar e-mail. Nëse ky opsion është i aktivizuar tërë default strukturën e dosje Outlook do të krijohen në file të ri PDT: Kalendari, Kontaktet, Skicat, Gazeta, Shënime, Detyrat, Junk E-mail, Fshihet Artikuj, Tool Inbox, Dalje dhe të Dërguara.
 • Kalo Mac ndërmjetme “Mesazhet” subfolder krijimin” (me aftësi të kufizuara).
  E Softuer Mac dyqanet e-mail brenda të veçantë nën-dosje të quajtur “Mesazhet” cila është krijuar brenda çdo dosje apo subfolder përmbajnë email. Kjo “Mesazhet” dosje nuk duket në kërkim nga brenda Mail MAC software, kjo është vetëm një fshehura zbatimin subfolder. Mundësia e bën të mundur për të kaloni këtë të ndërmjetme “Mesazhet” subfolder të krijimit dhe të shkruani direkt të postës, ajo përmban në “e vërtetë” (të dukshme) dosje përdoruesit.
 • Të ruajtur Datën dhe Kohën për fotografi konvertuar” (me aftësi të kufizuara).
  Kjo veçantë mundësi ta bëjë atë të jetë e mundur për të gjeneruar të njëjtën datë të krijimit për fotografi konvertuar si e dosjeve burim. Kjo do të bëjë të mundur për të mbajtur klasifikim kronologjikisht korrespondencën email.
 • “E shpejtë për emrin personal të magazinimit” (me aftësi të kufizuara).
  Default emrin e magazinimit është “Outlook Import Wizard”. Nëse varianti është aktiv, programi do të menjëhershëm ju për një emër të ri para për krijimin e një file të ri PDT. E opsion nuk do të punojë nëse të dhënat janë të importuara në Outlook profilin e albumit. Varianti është vetëm aktiv për të Ndërmarrjeve dhe Site botimet dhe është i paaftë përgjithmonë për përdoruesit në shtëpi.

Ky artikull përshkruan qëllimin e cilësimet në grupin e "Importimi Options" në Outlook Import Wizard, si dhe shembuj të përdorimit të këtyre settings.