E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Outlook eksportit, Rezervimi i Outlook

Eksportimi Outlook Email Kontakt Detyrë Të Procedurës Përshkrimi. Mëso se si për nxjerrjen e të dhënave nga Outlook profili ose PST fotografi duke përdorur Outlook Export Wizard utility. Mjet eksportet Outlook të dhëna të shumta EML, MSG, VCF fotografi.

Outlook Import Software Udhëzimet

  • Outlook Importi – Hap pas hapi përshkrimin e eml për outlook importimi ose procedura se si për të lëvizur eml dhe msg fotografi në MS Outlook.
  • Outlook Eksporti – Përshkrimi i Outlook të dhënat e nxjerrjes procedurës, si për të eksportuar Outlook kontaktet, email, kalendari, shënime, të bashkëngjitni skedarë dhe sende të tjera.
  • Outlook Shërim – Si për të riparuar të dëmtuara OST ose PST dosje, konvertohet OST për PST format.

Outlook Eksporti

Outlook Export Wizard mund të ju ndihmojë për të rezervë Outlook email, kontaktet, shënime, kalendar dhe sende të tjera të dosjeve individuale të formatit dispozicion. Me Outlook nxjerrëse e-mail ti mund eksportit email për TXT, EML, MSG, HTML formatet e. Është e lehtë për të email backup të dhënave dhe e përdorin atë në një tjetër klientët email.

  1. Shkarkuar Outlook Export Wizard dhe të instaloni atë.
  2. Define burimin që ju dëshironi të përdorni për të eksportuar Outlook të dhënat. Default Outlook Profili është zgjedhur nga default, kjo i lejon për eksport në Pikëpamje të dhënat e përdoruesit aktual profilit. Si alternative, ju mund të zgjidhni opsionin “Përdorimi I Jashtëm PST Skedari” dhe të përcaktojë shteg të plotë dhe PST emri i skedarit. Ju mund të klikoni butonin browse dhe të zgjidhni file vendndodhjen dhe PST emri duke përdorur standarde të hapur dialogun.
  3. Të specifikoni dosjen e synuar. Outlook Export Wizard do të përdorim atë vlerë për të krijuar eksportuar subfolders dhe për të shpëtuar email nxjerrë dhe të tjera Outlook të dhënat. Ka edhe butonin browse për lehtësinë tuaj.
  4. Tjetër që ju mund të vendosni formatin e për të gjithë artikujve të eksportuar ose të rregulloje format për çdo dhënave lloj individualisht. Nëse porosi opsion nuk është përzgjedhur të gjitha të dhënat do të jenë të eksportuara në fotografi e formatit të cilën është përcaktuar në drop kuti. By default ajo është Outlook .MSG format. Top Si për të eksportuar dhe për të backup të dhënave outlook
  5. Shtypni Tjetër butonin për të shkuar në hapin e ardhshëm. Top Si për të eksportuar dhe për të backup të dhënave outlook
  6. Nuk ju mund të akorduar gjobë Outlook eksporti. Së pari opsion ju mundëson për të mundësuar ose çaktivizoni subfolders krijimin. Nëse ky opsion është JOAKTIV, eksportuar fotografi do të ruhen në dosje të prodhimit pa subfolders krijimin (të gjitha në një directory). Përveç kësaj, nëse porosi output format opsion është kthyer NË, ju mund të specifikoni të prodhimit të të dhënave në formatin për çdo Outlook lloji të dhënave. Fillimisht ajo është konfiguruar me vlera default.
  7. Shtypni Tjetër button për të filluar eksportin e Outlook të dhënat. Top

Si për të eksportuar dhe për të backup të dhënave outlook

Outlook Export Wizard do të ruaj të dhënat në përputhje me të përcaktuara opsionet.

Outlook Rezervimi

Outlook të dhënat e backup është thjesht. Nxjerrë Outlook të dhënat mund të jenë të arkivuara dhe janë përdorur si rezervë. Nëse ju do të donte për të rivendosur të dhënave të ruajtura (të importit për Outlook) ju mund të përdorni një zgjidhje tjetër të quajtur Outlook Import Wizard.