E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Si për Riparim Outlook dhe të Kthyer OST për PDT?

Riparimi Outlook OST PST fotografi me Outlook Recovery Wizard. Outlook udhëzim shërim përshkruan se si për të riparuar të dëmtuara e të dhënave nga PST dhe OST fotografi dhe shërohen Outlook të dhënave dhe të konvertohet OST për PST format.

Outlook Import Software Udhëzimet

 • Outlook Importi – Hap pas hapi përshkrimin e eml për outlook importimi ose procedura se si për të lëvizur eml dhe msg fotografi në MS Outlook.
 • Outlook Eksporti – Përshkrimi i Outlook të dhënat e nxjerrjes procedurës, si për të eksportuar Outlook kontaktet, email, kalendari, shënime, të bashkëngjitni skedarë dhe sende të tjera.
 • Outlook Shërim – Si për të riparuar të dëmtuara OST ose PST dosje, konvertohet OST për PST format.

Ka shumë raste kur tuaj Outlook mund të largohet nga puna dhe të fillojnë duke kërkuar që të riparimi Outlook PST skedë me Scanpst.exe (scanost.exe për OST fotografi) mjet. Dështimi të energjisë dhe të sistemit fotografi gabim mund të bëjë OST ose PST paraqesë papërdorshme. Pas duke u përpjekur të shërbimeve Scanpst ju do të jetë i habitur se dosja juaj është shëruar prerë për të 2GB dhe një shumë e informacionit të humbura. Pra, është më mirë të përdorni mjet të veçantë e cila i projektuar veçanërisht për të riparimi Outlook të dhënat pas të shumta të jetë e mundur PST dhe OST dëmtimi skenarët e, cila është më e fuqishme sesa e lirë scanpst mjet.

Outlook Riparimi dhe PST / OST Shërim

Outlook Riparimi procedura është shumë e thjeshtë.

Është shumë e rëndësishme: Ju lutemi të ngushtë Microsoft Outlook në qoftë se ajo është nisur. Kontrolloni system tray dhe për të siguruar që Outlook ikona zhduket dhe nuk është e qasjes në burim OST / PST dosje. Nëse ju do të donte për të shërohen, ose të kthyer OST / PST file e cila është vendosur në rrjet, ju lutemi të bëjë lokale kopje e saj dhe procesin e file kopje. Ajo është gjithmonë ide e mirë për të bërë një kopje rezervë tuaj burimi i të dhënave.

 1. Shkarkuar Outlook Recovery Wizard mjet, instaluar atë në sistemin ku 32-bit Outlook botim është instaluar dhe konfiguruar dhe të drejtuar mjet.
 2. Type në ose zgjidhni burim PST (OST) dosje. Ju mund të shtypni Shfleto button dhe lundruar në dosje ku tuaj PST / OST file është vendosur.
 3. objektiv PST rrugë fotografi dhe emri do të sugjerohet automatikisht nga Wizard Rimëkëmbjes. Eshte rekomanduar për të ndryshuar vendin në dosje që nuk është i njëjtë si directory e burim file. Ju mund të zgjidhni dosjen synuar duke përdorur Shfleto butonin.Top

  Si për Riparim Outlook dhe të Kthyer OST për PDT
  format dosjen e prodhimit është vendosur si Outlook 2003 nga default, por ju mund të ndryshojë atë. Ju duhet të bëni atë në rast se ju doni të përdorni mbulohen / besim PST file në Outlook e version të mëparshëm (2000, 2002).
 4. Nëse ju do të donte për të përshpejtuar rimëkëmbjen, kthehet në opsion të veçanta që ju lejon të kaloni të dhënave preview skenë. Nëse ky opsion është i aktivizuar programi do të lexojë dhe menjëherë për të shpëtuar e gjetën të dhëna pa pushim në preview.Turn “Kalo faqen e të dhënave përmbledhëse” opsion nëse dosjen e prodhimit nuk është e krijuara. Problemi mund të ndodhë në disa raste kur pala e tretë e programit (antivirus mjet, kontakti në telefon menaxher) or Outlook add-in are blocking access to the Outlook data structure. Top

  Si për Riparim Outlook dhe të Kthyer OST për PDT
 5. Shtypni Tjetër butonin. Outlook Recovery Wizard do të filloni të lexoni të dhënat e file burim. Ajo do të shfaq segmentet të cilat mund të gjenden dhe të lexuar. Ju lutem mos kandidojë Outlook në këtë fazë. Kur faza e leximit do të përfundojë, e Outlook Riparimi program do të jetë gati për të shkuar ardhshëm. Nëse “kaloni vrojtim” opsion është aktive, faza e ardhshme do të injorohen automatikisht. Top

  Si për Riparim Outlook dhe të Kthyer OST për PDT
 6. Shtypni Tjetër button për të parë vrojtim dhënave. Nëse ju vlerësoni Outlook Recovery Wizard, ju lutemi të inspektojë vrojtim të dhënave me shumë kujdes dhe të sigurohemi se rimëkëmbja rezultati është i kënaqur për ju. Top

  Si për Riparim Outlook dhe të Kthyer OST për PDT
 7. Shtypni Ruaj button dhe Outlook Rimëkëmbjes Wizard do të fillojnë të kursimit.

Tani ju mund të hapni objektiv PST file në Outlook për t'u përdorur dhe të organizojnë të dhënat e. Filloni MS Outlook, zgjidhni Skedari | E hapur | Outlook Të dhënat e dokumentit dhe shfletoni të mbulohen PST dosje. Shtypni butonin OK dhe shëruar PDT do të hapet si e dytë për anëtarët Data Storage brenda Outlook.

Konverto OST për PST

OST për PST konvertimit mund të kryhet duke përdorur të njëjtën Outlook Riparimi udhëzimi. Ju vetëm duhet të zgjidhni burimin OST paraqesë dhe procesin e rimëkëmbjes. Është e rekomanduar për të drejtuar përpunimit me “Kalo faqen e të dhënave përmbledhëse” opsion kthyer ON. Me Outlook Recovery Wizard ju mund të konvertohet OST format për PST, reformat e PST ose OST file për të defragment dhe zgjedh atë ose të kthyer në versionin e PST dosje.