Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Притиснете За Outlook Увоз На Волшебникот

Притиснете За Outlook Увоз На Волшебникот

Соопштенија за јавноста

Тоа’s навистина болка се обидуваат да се справат со е-маил пораки преку повеќе e-mail клиенти, па зошто да не се консолидираат сè во една Outlook сандаче? Поради тоа што’s премногу тешко и одзема време? Затоа што не’t има поим каде да започнете? Затоа што не’т свесни за една прекрасна мала апликација наречена Outlook Увоз на Волшебникот?

Outlook Увоз на Волшебникот ви овозможува пренос на EML и MSG пошта датотеки во Microsoft Outlook брзо и безболно. Не само што се Outlook Увоз Волшебникот порта на вашиот e-mail пораки, тоа исто така ги задржува сите прилози, така што’ќе се задржи интегритетот на сите на вашите оригинални податоци за време на извоз. На крајот на денот, сите од вашите стари пораки по е-пошта се безбедно да се увезени во вашиот заштитени со лозинка Outlook PST датотека!

Секој од вашите увоз сесии е зачуван како посебна датотека подпапка од страна на Outlook Увоз на Волшебникот, па никогаш не ќе мора да се грижите за препис важни пораки. Плус, Outlook Увоз на Волшебникот е целосно компатибилен со Windows оперативни системи за да оди толку далеку назад како Windows 98 (да, дури и на Windows Мене!) и Outlook 98, така конечно може да почне да оди преку кои плакарот на стари Компјутери и да почне консолидирање на вашата e-mail пораки денес!

FreeDownloadsCenter dot Com Уредник’s Преглед

Уредникот’s Преглед и Оценка за Outlook Увоз на Волшебникот комунални. Увоз eml на outlook 2007 со оригиналот временски жиг.

Outlook Увоз на Волшебникот доаѓа низ и како моќен инструмент за поддршка на корисниците при увоз на пораки и пораки датотеки во MS Outlook, без напор. Повикувајќи се на волшебникот стил интерфејс, едноставни опции за да се направи избор, и импресивни перформанси прикажани во внесувањето на процесот, софтверот заслужува да биде доделен 3.5 оценка поени.

Ако’повторно пренесување на вашите податоци од еден КОМПЈУТЕР до друг, или сакате да се промена на вашата e-mail клиент примена на MS Outlook, тогаш ќе мора да се најдат некои погодна алатка за пренесување на вашите важни пораки и пораки. Сега, ако сè уште не сте’т најде такво комунални уште, потоа обидете се Outlook Увоз На Волшебникот, кои веднаш им служи на целта. Софтверот е способен за увоз на .eml и .порака датотеки во Outlook без губење на содржината на пораки како прилози. Волшебникот стил интерфејс на апликацијата им овозможува на корисниците да се оди чекор-по-чекор за спроведување на е-пошта увоз на процесот. Тоа го поддржува со исклучок на дупликат пораки со ставање на секоја увоз сесија посебно во нови папки со маркерите за времето, да се избегне било случајно препис.

Доаѓа до нејзиното функционирање дел, на Outlook Увоз На Волшебникот се отвора со почеток екранот, каде што се бара да изберете папка за чување на пораки со избирање складирање Outlook стандардно или сираче PST датотека. Потоа кликнете "Следно", тука треба да се направи избор на изворишниот содржат пораки и пораки, заедно со кои може да им овозможи на функции да барате пораки во подпапка, најдете EML датотеки и MSG датотеки. По изборот, притиснете го копчето "Следно’ и апликацијата ќе се потсетите на пораки и пораки ги листата со третиот чекор. Со овој чекор може да изберете и означете ги датотеките што сакате да бидат увезени во Outlook, и, конечно, притиснете го копчето "Start’ за програмата за да започне процесот на увоз. Апликацијата, додека увозот на е-мејл и пораки, е способен за одржување на оригинални папка структура и податоци порака. понатаму, исто така, поддржува корисници увоз на MSG и EML датотеки посебно на новите или одредени папки Outlook.

Outlook Увоз На Волшебникот доаѓа среќаваше како моќен инструмент за поддршка на корисниците за увоз на пораки и пораки на датотеки на MS Outlook, без напор. Повикувајќи се на волшебникот стил интерфејс, едноставни опции за да се направи избор, и импресивни перформанси прикажани во внесувањето на процесот, софтверот заслужува да биде доделен 3.5 оценка поени.

Извоз на пораки од Придружба на Outlook (од страна на Дејв Addey)