Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Новата верзија на Outlook Увоз на Волшебникот објавен, в1.5.3

Новата верзија на Outlook Увоз на Волшебникот објавен, в1.5.3

Додадовме некои дополнителни опции дозволувајќи им да се зголеми Увоз EML можности. Сега може да се ограничи максимална големина на EML и/или MSG датотеките да бидат увезени. Ова може да биде ефикасна ако погрешно во прилог на голема датотека со некои од e-mail и потоа имаат проблеми со отворањето на вакви големи e-mail на Microsoft Outlook. Тоа е можно сега да се филтрираат EML датотеки што содржат прилози, како и пораките кои немаат прилози. Новата верзија на Outlook Увоз На Волшебникот (1.5.3) е достапни за симнување. Се надеваме дека ќе ви се допадне предности на продолжената eml да outlook конвертор.

Outlook Увоз На Волшебникот ај ќе трансфер EML и MSG пошта датотеки во Microsoft Outlook брзо и безболно. Не само Outlook Увоз на Волшебникот се конвертира пораки по е-пошта, тоа исто така ги задржува сите прилози, така што’ќе се задржи интегритетот на сите на вашите оригинални податоци за време на извоз.