E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Email Falas Heqës

Email Falas Heqës

Free Mail Extractor for Mac Mail, Thunderbird, The Bat, Entourage, Turnpike

Ne jemi të kënaqur për të prezantuar disa mjete softuerike të quajtur Email Falas Heqës. Email extractors projektuar posaçërisht për të ndihmuar ju për të eksportuar email nga fotografi kuti postare dhe të përgatiten për migrim ose për arkivim. Pa mjete janë projektuar për të punuar me fotografi kuti postare të formatit dhe mund të punojnë me të dëmtuar fotografi kuti postare gjithashtu. Ne shpresojmë që ju do t'i gjeni të dobishme.

Shkarko Pa Pagesë Mail Heqës

Pa mjete janë të thjeshtë për t'u përdorur. Zgjidhni një që është e barabartë me klientin tuaj e-mail dhe OS llojin dhe të shkarkoni atë. Të drejtuar mjet dhe përzgjidhni kutia postare file. Pastaj të drejtuar procesin e numërimit të të gjitha sendet brenda kutia postare, të specifikoni dosjen e synuar dhe nxjerrjen e email formë dosjen mbox.

Lista e kuti postare të përputhshme programeve është më e madhe. Nëse ju nuk e gjeni email-heqës për klientin tuaj e-mail ne mund të krijojë falas. Ju lutem le të na njohin nëse ju dëshironi të na për të krijuar të reja të email-heqës.

Software ynë është besuar nga bota’s më të respektuar të markave.