E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Opsionet shtesë të Rendit Faqe

Opsionet shtesë të Rendit Faqe

Ne ofrojmë opsione shtesë: Merrni software në një CD, Garanci Shkarko dhe Kryesore-Kodi Shërim të Shërbimit.

E vetëbesimit dhe sigurisë të një fizik CD

Rendit tonë software në një CD për një kosto shtesë (përfshin anijeve dhe trajtimi).

Brenda 48 orë pas blerjes tuaj në një CD, ajo do të jetë dërguar në një mëngë të bardhë, të paketuara në një karton mailer. Në faqen e rendit ju do të ofrohet një CD që përmban software installer dhe kryesore-kodi për eml për outlook import mjet.

Garanci Shkarko

Për një kosto shtesë Plimus do të mbajë një back-up kopje të Outlook Import Wizard installer duhet të keni nevojë për të ri-shkarkuar atë për ndonjë arsye.

Download links për klientët mbeten për të jetuar 48 orë në Plimus anën. Me blerjen e një Garanci Shkarko, ju keni qasje të juaja për shkarkim 1 ose 2 vjet. Nëse ju preferoni të mos e blerë këtë opsion, thjesht deselect kutin.

Çelësi-Kodi Shërim Të Shërbimit

Ne do të mbaj kyç licencës për ju në anën tonë.

Ne jemi të dërguar Outlook Import Wizard çelësat licencës për përdoruesit tanë. Por kyç licencës mund të jetë e humbur në rast të një hard drive të rrëzimit ose të tjera të kompjuterit mosfunksionim. Prandaj, ne ofrojmë klientëve tanë të paguajnë për Çelësi-Kodi Shërim të Shërbimit. Nëse ju ka humbur çelësi-kodi, ju do të jenë në gjendje për të kontaktoni mbështetjen tonë teknike dhe çelësi-kodi do të dërgohet tek ju përsëri.