E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Eksporti Email Outlook dhe Kontaktet me Outlook Eksportit Magjistar

Eksporti Email Outlook dhe Kontaktet me Outlook Eksportit Magjistar

Eksporti Email Outlook (PST për të EML) me Outlook Eksportit Magjistar Mjet. Outlook Eksportit Wizard është një multi-funksionale eksportit dhe konvertimin mjet që ju mundëson për të nxjerrë Outlook PST fotografi dhe ruajtja e këtyre të dhënave në një numër formatesh.

Nevojë për të eksporti email outlook në EML ose MSG fotografi ot edhe Word? Dëshironi të ndani nxjerrë Outlook e mesazheve në internet dhe kanë nevojë për to në formatin HTML? Duke kërkuar për një mënyrë për të transferuar email dhe kontaktet Outlook për një klient email alternative? E konsiderojnë bërë!

Eksporti Outlook e mesazheve dhe nxjerrjen kontaktet Outlook me Outlook Eksportit Magjistar

Outlook Eksportit Magjistar është një tonë më të njohura dhe më pragmatike të produkteve në datën e për eksportimin e të dhënave Outlook. Një multi-funksional Outlook eksportit dhe konvertimin mjet, Eksport magjistar ju mundëson për nxjerrjen përmbajtjen e dosjeve PDT Outlook: eksporti email outlook, kontaktet, kalendari, shënime, attachments dhe për të shpëtuar të dhënat në disa formate.

Çdo artikull që mund të jenë vendosur në Outlook është e eksportueshme dhe mund të konvertohet me këtë një mjet. Email mesazhet, shënime, kalendari detyrat, ditar artikuj dhe kontaktet – asgjë nuk është jashtë të arrijnë për Outlook Eksportit Magjistar. Pasi eksportohen, Këto fotografi janë të arritshme për të konvertimit të redaktohen, publikuar dhe përpunohen nga programe të tjera të palës së tretë. Përveç kësaj, e Outlook Eksportit Magjistar është një mjet i sofistikuar backup, në gjendje për të lehtësuar fotografi të arrihen nga redaktorët përkatëse.

Shkarkuarpër Windows 32/64 pak Blerjeleje kodi online

Nuk’t ndonjëherë ndjehen si informacioni juaj është i ngecur – lëvizin atë dhe kthyer atë, shpejt, lehtë dhe affordably me Eksportit tonë Wizard!

Ju mund të shikojnë përpara për të:

 • Struktura e ruajtjes – kur eksportohen, e-mail headers dhe të dhënat e tjera mbeten të pandryshuara. Kjo përfshin tuaj të bashkëngjitni skedarë, Nga, Për, Dërguar Data headers dhe linja Subjekt, vetëm për të përmendur disa
 • Multi-funksionale – Eksporti Wizard mund të punojnë me Outlook profile dhe qëndrim-vetëm PST fotografi që banojnë në hard drive tuaj
 • Shumohen output në formate të ndryshme artikujt që ju të eksportit – ndjehen të lirë për të zgjedhur në mes të ndryshme fotografi formatet për secilin nga artikujt që ju të eksportit. Apo thjesht marr një format file që ju doni të gjitha sendet tuaja të jenë të përpunuara në
 • Multi-format compatibility – EML, MSG, RTF, HTML, VCF (vCard), tekst, MHT, QV-të, (vCalendar), iCS (iCalendar) dhe TNEF

KRYESORE OUTLOOK EKSPORTIT MJET KARAKTERISTIKA PËRFSHIJNË:

 • Të lehtë të eksporteve të Outlook *.msg mesazhet e postës elektronike për të Bat! Dhe të tjera RFC822 bazuar në klientët e-mail
 • Të krijosh strukture fillestare të të gjitha tuaj të Outlook nën-dosjet me vetëm disa klikime të miut. Ose thjesht për të eksportit të gjitha të dhënat tuaja në një direktorium të vetëm në zgjedhje
 • Të plotë nxjerrjes aftësitë – kjo do të thotë që shënimet në kalendar, mesazh e-mail, shënime dhe sende të tjera duke nxjerrë në dosjet përkatëse
 • Filtri email nga disa parametrat kyçe për shembull, shtojcë dhe madhësi mesazh
 • Të kthyer në Outlook artikuj të Microsoft Word FRT format për redaktimin dhe botimin e
 • Ruaj mesazhet e postës elektronike si HTML, fotografi për botimin web
 • Convert kuti postare Outlook për format MHT (PDT për MHT), ndërkohë që ruan formatimin HTML, ngulitur grafika dhe objekte të tjera që mund të përdoren për prezantime apo një mënyrë arkivimin
 • Gëzojnë multi-platformë pajtueshmërinë kur eksportoni nga Outlook profile dhe qëndrim-vetëm fotografi PDT të Unicode dhe ANSI formatet e në Outlook 97, 98, 2000, 2003, 2007 dhe 2010

Outlook Mjet Eksportit, ekstrakt email Outlook, eksportoni kontaktet Outlook Shkarkoni versionin demo ose të blerë një licencë – çfarëdo që ju vendosni, të bëjmë atë sot dhe le një tjetër një nga tonë Wizard Outlook programet e punës magjike në punët tuaja!

Njoftim i rëndësishëm: Outlook Eksportit Magjistar utility nuk punon me të dëmtuara ose të korruptuar fotografi PDT dhe të mund vetëm nxjerrjen e të dhënave nga shëndetin fotografi PDT dhe përdorues Outlook profile. Nëse tuaj të PST file nuk mund të hapet me MS Outlook, ju lutemi përdorni të shërohen PDT mjet dhe riparimin e korruptuar PDT parë.