E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Ndiqni këto hapa të lehtë që të regjistroheni software ynë:

Shkarkuar

Para për të blerë software për convert eml për pdt, ju lutemi të marrë e kufizuar version demo për tryout.

Ju lutem përdorni faqen për shkarkim për të marrë Outlook Import Wizard ose të lirë .mbox për të .eml converter. Shkarko faqe përmban informacion të shkurtër rreth fundit të software-versionin, installer madhësi të përshtatshme dhe lidhjet shkarko. Ajo është e rekomanduar për të shkarkoni dhe të provoni software para paguajnë për licencë.

Instaloni dhe të Përpiqen

Instaloni software duke përdorur thjeshtë asistentin e konfigurimit që ju udhëzon përmes procedurave të instalimit.

Klikoni në linkun download dhe të zgjedhin Drejtuar ose Ruaj artikuj. Mesazhi sigurisë së sistemit mund të duket për shkak se installer software nuk është nënshkruar. Ju lutemi të lejojë software tonë për të shkarkohet, Ne garantuar që software ynë është absolutisht pastër nga keq-ndërgjegjshëm në qoftë se ajo është shkarkuar nga kjo faqe.
Run installer shkarkuar dhe lexoni me kujdes Marrëveshje License përdorues End (EULA) dhe në qoftë se ju konfirmuar atë që ju mund të ndiqni të gjitha hapat e instalimit magjistar.

Regjistrohu

Hapi i fundit është regjistrimi. Kur ju të paguani për licencë software, kodi të veçantë do të dërgohet tek ju. Për të zhbllokuar demo version ju duhet të regjistroheni atë.

Zgjidhni leje kodi dhe shtypni Ctrl+C çelësat kombinim.
Ajo do të kopjoni numrin e përzgjedhur simbolet për Windows clipboard.

 

Run Outlook Import Wizard mjet dhe shtypni Rreth butonin.
E veçanta formë do të shfaqet.

 

Shtypni Ctrl+V çelësat kombinim.
Ajo do të paste leje kodi për fushën e tekstit të Rreth dritare

 

Shtypni butonin e Ne rregull butonin për të konfirmuar regjistrimin dhe
rinisni programin.

 

Ju lutem ruani regjistrimit letër në vend të sigurt.

On-line Udhëzimet

Regjistruar software nuk ka kufizimet demo, kështu që ju mund ta përdorni atë në pushtet të plotë .

Në qoftë se ju presin vështirësi për të përdorur software-in tonë, ju lutemi referojuni udhëzime faqe cili do të ju udhëzojë nëpërmjet të gjitha hapat e eml për outlook import. E Pyetje të shpeshta faqe gjithashtu është në mënyrë juaj.

Dhe po, ju mund të na kontaktoni përmes e-mail apo duke përdorur on-line formularin. Mbështetjen tonë teknike do të bëjmë çmos për t'ju ndihmuar sa më shpejt të jetë e mundur.