E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Si të konvertojë fotografi e formatit EML të MSG?

Funksionin e ri që i lejon të konvertojë fotografi të shumta email në formate të ndryshme është shtuar për Import Wizard Outlook. Kështu që ju mund të përdorni më të shpejtë dhe të përshtatshëm zgjidhje. Lexoni se si për të kthyer të shumta fotografi EML të MSG format me ndihmën e Import Wizard Outlook.

E vjetër metodë është përshkruar më poshtë.

EML (RFC822 përputhje me formatin) fotografi lehtë mund të konvertohet në MSG (Përdorur nga Microsoft Office Outlook) duke përdorur Outlook Import Wizard dhe MS Outlook. EML është e paracaktuar e-mail extension për Mozilla Thunderbird dhe Windows Mail dhe Microsoft Outlook Express. Një eml fotografi mund të përmbajë email si attachments. EML file formatimi është i ngjashëm me HTML/XML. Import Wizard Outlook do t'ju ndihmojë në rast se ju dëshironi të importojë mesazhet individuale EML nga Thunderbird në MS Outlook. Outlook Import Wizard është një mjet i cili kishte për qëllim për të transferuar fotografi EML në PDT Outlook ruajtje ruajtur strukturën e drejtorive. Mjet EML importuese software shërben si EML për Outlook Converter, lehtë transferet eml fotografi në Outlook Microsoft.

Për të kthyer dosjen EML të msg ju mund të bëni në vijim:

Nëse ju dëshironi për të kthyer shumën e dosjeve EML ruajtur strukturën e dosjeve, ju duhet të organizojnë fotografi EML sipas strukturës dosjet.

Importit EML fotografi në MS Outlook (eml për Outlook)

1. Shkarko versionin e fundit të Outlook Import Wizard, instaloni dhe regjistruar atë
2. Run Outlook Import Wizard software
3. Zgjidhni storage Outlook cilat do të ruajë strukturën e dosjet dhe e-mail
4. Zgjidhni dosjen rrënjë e strukturës dosjet që përmbajnë fotografi EML.

Outlook Import Wizard do të kërkoni fotografi EML në zgjedhur directory e strukturës dhe të shfaqin lista e fotografi EML dhe shteg të plotë. Në këtë fazë ju është në gjendje për të filtruar disa fotografi.

5. Drejtuar EML Importit dhe të presin për në fund të operacionit.

Tani, Outlook dyqane të importuar fotografi eml në amtare MSG format kështu që ju mund të eksportit-mail për të MSG fotografi

Eksporti email nga Outlook për të ndarë fotografi MSG

6. Run Windows Explorer dhe për të krijuar dosje për të shpëtuar fotografi MSG
7. Nisur MS Outlook dhe të hapur dosjen e cila është përzgjedhur si objektiv
8. Zgjidhni shumën e mesazhet që dëshironi të ruani, si MSG fotografi
9. Drag zgjedhja për dosje në Windows Explorer

Ju mund të përdorni drag-and-drop funksion të eksportit të tjera të postës elektronike artikujve nga Outlook për fotografi MSG. Më shumë informacion në lidhje me drag-and-drop funksion ju mund të gjeni në “Si për të importuar fotografi eml në Outlook Express” neni. Për Outlook Express përdoruesit e ne rekomandojmë për të ndryshuar klient email në MS Outlook.

Për të gjetur më shumë, ju lutemi referojuni tonë Pyetjet E Bëra Më Shpesh.

Artikull përshkruan se si të përdorin Outlook Import Wizard për të convert EML fotografi me amtare MSG format e MS Outlook