Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Outlook Обнова алатката

Outlook Обнова алатката

Поправка Outlook PST и додадени фајлови: супституциона терапија со високо ефикасно и брзо Изгледите за обновување алатка. Изгледите за Обновување Волшебник ќе ви помогне да ги вратите пораки, задачи, од календарот, белешки, контакти и други објекти од оштетени Outlook PST/Супституциона терапија датотеки. Никакво претходно искуство на податоци за обновување или бара посебни вештини! Изгледите За Обновување Wizard

Изгледите За Обновување Wizard е уште еден од високо-придвижуван придонеси од OutlookImport.com. Оваа алатка особено е една од најпопуларните, ценети за својата ефикасност, брзина и точност.

Сега ќе биде во можност да поправка Outlook пораки, задачи, од календарот, белешки, контакт и други објекти од оштетени PST & Супституциона терапија Outlook датотеки.

Поддршка едноставен волшебник-базирани интерфејс, кој дава право на секој да враќање на оштетени Outlook датотеките со податоци во обичен минути! Ова го намалува времето на застој и ја елиминира потребата за скапи аутсорсинг податоци за обновување услуги. Оваа програма е лесна за употреба и за почетниците и про слично.

Преземетеза Windows 32/64 малку Купувањелиценца кодот онлајн

Корисничкиот интерфејс за оваа алатка е неверојатно лесен за маневрирање – точка, прилагодите параметрите за обновување и нека Изгледите За Обновување Wizard работат својата магија!


Во мало, на програмата го прави следново:

  • Прифаќа влез PST и OST датотека и се обидува да се најде било обновуваат податоците
  • Користење на неколку напредни Изгледите за обновување алгоритми се осигурате дека PST и OST датотека се анализира темелно да се изолира на оштетените структури на податоци
  • Таа потоа поправка PST датотека структура и заштеда на PST досие на избор на корисникот – EML датотеки, стариот Outlook или Outlook нови 2003 PST формат

Перспектива за поправки Карактеристики на производот ВКЛУЧУВА:

  • Повеќеслојна темелноста на гарантира на Outlook Обнова Визардс 100% обновување на точност и ефикасност
  • Програмата не бара формална обука или познавање на Outlook податоци за обновување на основите или општо за обновување искуство – тоа е едноставен, едноставен и очигледен
  • Капацитет за поддршка на датотеки во износ поголем од 4GB, обновува криптирани податоци и може да multitask како PST гледачот
  • Ги отстранува лозинки од обнови PST датотеки за лесна манипулација
  • При обработка на датотеката за да се обнови, тоа не’т штета или да ја дестабилизираат оригиналната датотека и да ги зачувува обнови објект во нова датотека целосно да се одржи интегритетот
  • Мулти-платформски компатибилност – работи со PST датотеки креирани со Microsoft Outlook 97 да 2010 како и додадени фајлови: супституциона терапија се користи во Microsoft Exchange 5.0, 5.5, 2003 & 2003

Ќе уживате во различноста и корисноста на Outlook Обновување на Алатката – особено ако сте’ve никогаш не мораше да се толерира фрустрацијата на кои се занимаваат со корумпирани PST или супституциона терапија датотека. Од гледна точка претпазливост, имајќи оваа алатка ви дава дополнителна смисла на власт и безбедност кои треба да се соочи file corruption, вие’повторно податоци не е изгубена и процесот да се опорави, тоа е брзо и лесно. Вашите PST датотеки куќа лични, чувствителни информации кои ќе ги освои’т сакаат да ризикуваат да падне во рацете на втор или трети лица кои може да не биде пофалници на нивната содржина. Сега ќе треба да моќ да се спроведат вашиот сопствен Поправка Outlook програма, вие се гарантира приватноста додека да ви заштедиме снопови на пари кои би можеле да биде поинаку попродуктивно искористени.

Repair Outlook OST and PST after damage Обидете се на програмата Outlook наплата на волшебникот денес – ние сме сигурни дека никогаш нема да сакаат да се дел со него!

Важно известување: Верзијата на демо Outlook поправка алатка покажува содржината на пораката и други предмети, кратко пред да ги прикрива со панелот. Ова сепак ќе биде повеќе од доволно за да можете да заклучиме информациите што се потенцијално обновуваат. Демо верзија е исто така ограничено до одреден број на обновуваат предмети по папка, па ќе бидете во можност да се спаси PST датотека, отворен со Outlook и повторно да се оцени како што беше спасен.