Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Eml да Pst Конвертор Ажурирања

Eml да Pst Конвертор Ажурирања

Новата верзија на Outlook Увоз На Волшебникот вклучува мала грешка поправки и подобрувања. Подобри општата стабилност на eml да outlook конвертор, фиксна проблем, каде што некои EML пораки извезуваат од Лилјакот не конвертирате правилно да Outlook PST. Програмата се забавува додека увоз msg и eml датотеки која што вклучува мноштво прилози. Уникод табела натпревари беше продолжен за да поддржи некои егзотични јазици. Некои корисници се жалат за конвертирање на проблеми каде што се испрати и прими датуми се менува и датум на увоз на, па нека’s надевам дека ова ќе им помогне. Новата функција им овозможува на корисникот да се креираш нова PST поднесе барање за увоз EML и MSG датотеки. Сега можете да ги внесете вашите пораки во повеќе PST додадени фајлови: еден по еден. Нашата Најчесто поставувани прашања страница обновено со дополнителни инструкции за eml да pst конверзија. Софтверски пакет подобри со mbox да eml конверзија модул кој ја извадиме пораки од mbox поштенски сандачиња и спаси ги одвои eml додадени фајлови:. На Outlook Увоз На Волшебникот со mbox да eml conterter може да послужи како сега mbox да PST конвертор или mbox кон Outlook модул за увоз. Тоа е добар помошник за Thunderbird, Придружба и други поддржан софтвер е-мејл корисници cleint, кои сакаат да се промени за да Outlook e-mail клиент. Outlook Увоз волшебникот може да се користи како eml да msg конвертор за да се претвори во износ од Outlook .eml MSG датотеки во формат (eml да msg). Увоз волшебникот за Outlook се напојува со вграден e-mail конвертор, тоа е во можност да го конвертирате .eml, .порака, ,emlx датотеки на .rtf, .txt, .eml, .тнеф, .html, .msg и .pst формат. Благодарение на ажурирана верзија на Mbox да EML конвертор можете да го поставите на дното серија за обработка на повеќе mbox датотеки за имплементацијата на EML. Тоа поддржан сега да екстракт пораки од .MBOX датотеки на Придружба и MailCopa, .IMM датотеки на Incredimail, .КОИ датотеки на Лилјакот и Mac Пошта, TXT датотеки на Турпик – Беркли Mail, датотеки без проширување на Thunderbird и многу други софтверски сандаче датотеки. На посебна опција ви овозможува да изберете Outlook Профил на корисникот кој треба да се користи за увоз. Поддршката за Outlook 2010 се додава од верзија 3.1.0. режим на серијата овозможува да се процесира куп на различни PST Датотеки време. Увоз волшебникот за Outlook беше enchansed за поддршка VCF и DAT датотека за увоз. Со посебна функција можеби сега пак било датотеки во Outlook PST складирање како еден прилози.

За оние кои се запознаени со Outlook Увоз на Волшебникот, тоа’s алатка се користи за да се конвертира и увоз eml и порака датотеки во MS Outlook, вклучувајќи ги сите папки, под-фолдери и e-mail прилозите, како и. Outlook Увоз на Волшебникот може да помогне да се: увоз eml на outlook, увоз msg датотеки во outlook, претвори eml да pst, eml2pst. Благодарение на слободен MBOX да EML Конвертор, Outlook Увоз на Волшебникот не е во можност да го стори на MBOX да Outlook конверзија.

 • 5.5.0 – Ние го поправат некои мемориски проблеми предизвикани од страна на многу голем извор на датотеки, целиот увоз/конверзија на моторот е надграден.
 • 5.1.1 – Поддршка за КОИ (тнеф) и VCF контакти датотека увоз додадено. Сега Outlook Увоз на Волшебникот може да увоз на датотеката од било кој тип да PST датотека како прилог. Опција за да ја промените pst складирање име беше спроведен за деловните корисници.
 • 5.0.0 – Комплетното барање редизајнирање. Мулти-јазик кориснички интерфејс, нови опции и препроцесирачка модул за Уникод датотеки. беше додадена подршка за 64-битна верзија.
 • 4.0.9 – Филтер по датум – новиот филтер, прави можно да се игнорира пораки создадена пред или по одредени податоци
 • 4.0.8 – опција “Зачувување Датум и Време за конвертира датотеките” додадено
 • 4.0.7 – опција “Да се најде скриени датотеки” беше имплементиран
 • 4.0.6 – Брз лек за правилно MSG да EML конверзија за Mac пошта
 • 4.0.5 – Бевме изненадени да знаете дека и покрај системот за барања некои корисници се обидуваат да го користите волшебникот за Outlook Увоз без инсталирање на MS Outlook. Значи ние се додаде посебна известување на првата страница на волшебник.
 • 4.0.4 – Ви благодариме за предлози на нашите клиенти во Серија на Владата беше спроведен. Во серија на владата достапна само за софтвер лиценциран како Претпријатие или Сајт.
 • 3.2.1 – Ние дизајниравме на специјални пораки трепка Опции копче. Ова треба да се направи на копчето повеќе забележлив.
 • 3.2.0 – Мемории беа додадени на страницата со Опции. Сега тоа е полесно да се одлучи кои опции се потребни за увоз Mac Пошта пораки или Лилјакот пораки.
 • 3.1.9 – Нова опција е додаден. Mac Пошта создава скриена папка наречена “Пораки” во секој чување директориум, новата опција ви овозможува да го прескокнете создавање на средно папка во Outlook папки структура.
 • 3.1.8 – Нашите програмери ја создадоа новата опција која овозможува да се направи нова PST-датотека само со папки за е-пошта (како што се: На Избришани Објекти, Инбокс, Појдовно сандаче, Sent Items (Пратени Ставки). Сега можете да ги оневозможите дополнително креирање фолдери, како што се: Календар, Контакти, Drafts (недовршени), Весник, Белешки, Задачи, Несакана електронска пошта.
 • 3.1.7 – е додаден Контрола на корисничка сметка операција под Vista оперативен систем, лог датотеки папка сега може да се отвори со двоен клик на полето дневник. опција за претходна обработка е оптимизиран да работи на Vista и Win7 системи.
 • 3.1.6 – Mac Пошта корисници може да најдете некои дополнителни пораки по внесување на .emlx датотеки во Outlook. Кога пораките се извезуваат од Mac Пошта .emlx датотеки, Mac OS спасува дополнителни системот на датотеки кои имаат иста .emlx продолжување, но, тие се означени како скриен. Овие датотеки се увезените празни во Outlook. Outlook Увоз на Волшебникот алгоритам собрани од оние скриени е-пошта, исто така,. Програмата сега се справува со видливи само e-mail датотеки.
 • 3.1.3 – Outlook 2010 сега е поддржан, дополнителен увоз опција додадени – овозможува да изберете Outlook Профил на корисникот на кој треба да се користи за увоз, Unicode поддршка MSG додадени на конвертор на e-mail и беше спроведен на владата конверзија MHT, што им овозможува да конвертирате e-mail на посебните html формат со вградени текст, слики и други објекти).
 • 2.7.6 – Некои опции се ажурирани, на слободен mbox да PST Конвертор беше целосно редизајниран, додадовме поддршка на извлекување за амбиентот (.mbox), Incredimail (.имм), Mac Пошта (.Кои), MailCopa (.mbox), Лилјакот (.Кои) Турпик – Беркли Mail (.txt), Thunderbird е-мејл датотеки.
 • 2.7.4 – На e-mail конвертирање модул овозможува да конвертирате EML, MSG, EMLX датотеки на многу други формати: RTF (Microsoft Word), HTML, TXT, EML, PST, MSG, TNEF
 • 2.1.0 – Сега со вграден-во EML да MSG конвертор.
 • 1.6.5 – Уникод .pst датотеки за поддршка на додадена. На .pst складирање може да биде и поголем, тогаш 2Gb должина.
 • 1.6.4 – Препроцесирачка опција редизајниран и е овозможено стандардно. Додаде нова опција која им овозможува на корисниците да изберат етер да се спаси обработка се најавите за секоја сесија или заменување на log датотеката. По подигнување на Outlook Увоз на Волшебникот проверки, кои Outlook е инсталиран, освен тоа, ги открива ако Outlook е инсталиран во Интернет Mail Only mode. Слободни MBOX да EML конвертор се ажурираат верзија на 2.0.3
 • 1.6.3 – Верзија поддржува .emlx формат на фајлови (Mac OS X Пошта). Слободен mbox да eml конвертор е исто така се промени за поддршка Придружба софтвер. На автоматски папка создавање е додаден како целна локација за извлечена пораки.
 • 1.6.2 – Лог датотеки создавање додадена функција
 • 1.6.1 – Слободен mbox да eml конвертор беше додадена на Outlook Увоз на Волшебникот за прилагодување
 • 1.6.0 – Пакет опции се прошири:
  – опција за претходна обработка пораки спаси од Unix и MAC OS
  – создавање временската ознака папка може да биде исклучен
 • 1.5.9 – опцијата “Создадете нова PST-датотека” беше имплементиран
 • 1.5.8 – беше додадена опција да се оневозможи создавање на PST потпапки
 • 1.5.7 – MSG тип на датотека автодетекција спроведува
 • 1.5.6 – фиксна проблем, каде што некои EML пораки извезуваат од Лилјакот не конвертирате правилно да Outlook PST. Дополнителна опција гласат MSG датотеки како стандарден формат EML
 • 1.5.5 – брзина на обработка се зголеми, дополнителни промени во корисничкиот GUI
 • 1.5.4 – филтер големина увозник на датотеката спроведува
 • 1.5.3 – страница со опции е додаден со посебни филтри за обработка на EML
 • 1.2.7 – GUI редизајн, код за оптимизација, обработка модул rewrited
 • 1.1.9 – Корекција на грешка датотека вклучени во installer
 • 1.0.0 – Outlook Увоз на Волшебникот ослободување