E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Si për të transferuar email tim nga Outlook PST për Mac Mail?

Outlook Eksportit Wizard është Windows-i bazuar software kështu që ju mund të përdorni atë për të eksporti email Outlook si fotografi EML. Pastaj transferimit eksportuar EML fotografi email tek MAC dhe importimin e tyre për MAC Mail. Zakonisht ajo është e mjaftueshme për të drag and drop të zgjedhura EML fotografi për Mac Mail.

Si për të eksportuar Outlook PST artikuj për Mac Mail?

Si për të eksportuar email dhe sende të tjera Outlook në fotografi e formatit EML?

 1. Drejtuar Outlook Eksportit Magjistar utility * – Nëse ju dëshironi për eksportin e artikujve nga Outlook profilin e albumit, ju mund të kaloni hapat #2 dhe #3
 2. Zgjidhni opsionin “Zgjidhni Jashtëm PST file
 3. Shtypni parë “Shfleto” button dhe zgjidhni burimi pst dosje
 4. Shtypni butonin e dytë “Shfleto” button dhe zgjidhni dosjen ku dëshironi të ruani të eksportuar fotografi
 5. Çaktivizoni opsionin “Me porosi” (zgjidhni atë)
 6. Zgjidhni “EML…” format në “Formati Dalës” kuti { lexo më shumë rreth formatit EML } * – Ju mund të shtypni “Opsionet” button dhe të konfigurosh mundësitë eksportuese si ju pëlqen
 7. Shtypni “Tjetër” butonin
 8. Programi do të hetoj strukturën e burimit të magazinimit dhe të ju tregojnë se dosjet preview
 9. Shtypni “Filloni” butonin

Eksportues do të ekzekutohen. E Outlook Eksportit Magjistar mund të shkaktojë që ju të zgjidhni Outlook PST dosje ose burimi Profilin Outlook në varësi të opsioneve të zgjedhura. Ju tani mund të lundruar në dosjen e synuar të përcaktuara në pikën #3 për të përdorur eksportohen EML fotografi.

Si për transferimin tim emërimet nga Outlook për të iCal?

Si për të eksportuar Outlook PST kalendarin për Mac OS iCal Aplikimit?

Eksporti emërime të QV-ve të skedarët, atëherë transferimin e tyre për MAC, drejtuar iCal dhe të zgjedhin “Importi” sipas iCal’s File menu, zgjidhni “vCal format” në pasues kutinë e dialogut, navigimi për të shpëtuar .qv-ve file dhe kliko “Të importit.”

Si për të eksportuar Outlook emërimet fotografi të QV-ve format?

 1. Drejtuar Outlook Eksportit Magjistar utility
  * – Nëse ju dëshironi për eksportin e artikujve nga Outlook profilin e albumit, ju mund të kaloni hapat #2 dhe #3
 2. Zgjidhni opsionin “Zgjidhni Jashtëm PST file
 3. Shtypni parë “Shfleto” button dhe zgjidhni burimi pst dosje
 4. Shtypni butonin e dytë “Shfleto” button dhe zgjidhni dosjen ku dëshironi të ruani të eksportuar fotografi
 5. Çaktivizoni opsionin “Me porosi” (zgjidhni atë)
 6. Zgjidhni “QV-të…” format në “Formati Dalës” kuti { lexoni më shumë për QV-ve format }
  * – Ju mund të shtypni “Opsionet” button dhe të konfigurosh mundësitë eksportuese si ju pëlqen
 7. Shtypni “Tjetër” butonin
 8. Programi do të hetoj strukturën e burimit të magazinimit dhe të ju tregojnë se dosjet preview
 9. Shtypni “Filloni” butonin

Eksportues do të ekzekutohen. E Outlook Eksportit Magjistar mund të shkaktojë që ju të zgjidhni Outlook PST dosje ose burimi Profilin Outlook në varësi të opsioneve të zgjedhura. Ju tani mund të lundruar në dosjen e synuar të përcaktuara në pikën #3 për të përdorur eksportohen QV-të fotografi.