E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

MS Outlook nuk ka mbështetjen e kursyer e-mail në formate alternative.

A mund të përdor Outlook Export Wizard për të kthyer mesazhet PDT, për shembull, nga MSG të EML?

Ky artikull shpjegon se si të përdorin Outlook Eksportit Magjistar, në vend të standardit të MS Outlook funksionalitetin për të ruajtur e-mail në formate alternative, duke e lejuar ju për të kthyer mesazhet nga MSG të EML (PST për të EML)

Pse nuk e MS Outlook mbështetje nxjerrjen mesazhe nga MSG të EML (PST për të EML)?

Kjo pyetje është pyetur shpesh nga përdoruesit e MS Outlook, pasi që klienti mail’s ndërtuar në karakteristika të lejojë eksportet nga PDT e e-mail vetëm në Txt, .html, .mht dhe të rezervuar .msg në formate të. Ky problem është veçanërisht i mprehtë kur duke u përpjekur për të të transferuar email në një tjetër klient mail (Outlook Express, Mozilla Thunderbird, Bat) që nga viti .eml është një universale formatin i cili është i përshtatshëm për trajtimin e individuale e mesazheve e-mail dhe i mbështetur nga shumica mail programet. E zgjidhja më efektive është që të përdorin një nxjerrëse e-mail program i cili kombinon funksionalitetin e një e-mail rrëmbyes dhe MSG converter. Outlook Eksportit Wizard është pikërisht e tillë një program, në gjendje të convert MSG të EML (ekstrakt PDT) dhe formate të tjera automatikisht kur nxjerrjen e-mail nga Outlook Personal Folders fotografi.

Një shembull se si të përdorin Outlook Eksportit Magjistar për të nxjerrë dhe për të kthyer mesazhet nga MSG të EML

Lehtësia e përdorimit është një përparësi të caktuar Outlook Eksportit Magjistar. Për të ruajtur mesazhe në disk, pas një MSG të EML (PST për të EML) konvertimit, nisur programin dhe përcaktoni cilësimet themelore: burimi .pst file (nëse është e nevojshme duke treguar file rrugë dhe fjalëkalimin) dhe në dosjen për dosjet që do të nxjerrë të. Për programin e llotarisë gjatë eksportit të convert MSG të EML (PST për të EML), të vendosur “Formati Dalës” për “EML – Outlook Express (RFC822)” modaliteti. Outlook Eksportit Magjistar do të analizojmë strukturën e file PDT, pas së cilës ju mund të fillojnë procesin e eksportit. Rezultati: PST file’s strukture do të rikrijuar në directory e specifikuar si Windows dosje që përmban të dhënat Outlook që ju zgjodhi për të eksportet nga PDT – e-mail, kontaktet dhe shënimet (çdo gjë me një .eml file extension).

Kështu, në përgjigje të pyetjes në titullin është afirmative: po, duke përdorur Outlook e Eksportit Magjistar ju mund të konvertohet mesazhe nga MSG të EML (PST për të EML) ose ndonjë format e tjera të mbështetura nga nxjerrëse e-mail.

Si për të eksportuar Outlook PST artikuj të Microsoft Word *.Fotografi RTF?

Si për të eksportuar email dhe sende të tjera Outlook për dosjet e format RTF?

 1. Drejtuar Outlook Eksportit Magjistar utility
  * – Nëse ju dëshironi për eksportin e artikujve nga Outlook profilin e albumit, ju mund të kaloni hapat #2 dhe #3
 2. Zgjidhni opsionin “Zgjidhni Jashtëm PST file
 3. Shtypni parë “Shfleto” button dhe zgjidhni burimi pst dosje
 4. Shtypni butonin e dytë “Shfleto” button dhe zgjidhni dosjen ku dëshironi të ruani të eksportuar fotografi
 5. Çaktivizoni opsionin “Me porosi” (zgjidhni atë)
 6. Zgjidhni “RTF…” format në “Formati Dalës” kuti { lexoni më shumë në lidhje me format RTF }
  * – Ju mund të shtypni “Opsionet” button dhe të konfigurosh mundësitë eksportuese si ju pëlqen
 7. Shtypni “Tjetër” butonin
 8. Programi do të hetoj strukturën e burimit të magazinimit dhe të ju tregojnë se dosjet preview
 9. Shtypni “Filloni” butonin

Eksportues do të ekzekutohen. Outlook Export Wizard mund të menjëhershëm ju për të zgjedhur dosjen PDT Outlook ose Outlook Profilin burim në varësi të opsioneve të zgjedhur. Ju tani mund të lundruar në dosjen e synuar të përcaktuara në pikën #3 për të përdorur eksportohen fotografi RTF.