E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Që të Dhënat Outlook Eksportit Magjistar në Gjendje për të Nxjerrë nga Outlook?

Ky artikull trajton një nga Outlook Eksportit Magjistar’s karakteristikat kryesore: programi’s shkathtësi, si një email rrëmbyes kjo mund të trajtojë jo vetëm mesazhet që ju dëshironi për të ekstrakt nga Outlook, por të tjera të informacionit të ruajtur në PST kontejnerë.

Të dhënat të cilat ju mund të ekstrakt nga Outlook duke përdorur Outlook e Eksportit Magjistar

Fotografi PDT janë qendrore enë për ruajtjen e E të dhënave Outlook: e-mail porosi dhe anekset e tyre, kontaktet, dhe gjithashtu kalendari, ditari dhe detyrën e menaxherit të hyra. Një nga Outlook Eksportit Magjistar karakteristikat është që të shërbimeve si punon më shumë se vetëm një e-mail rrëmbyes, si ajo është në gjendje për të ekstrakt nga PDT dosjet lloje të tjera të informacionit. Për shembull, programi e bën të thjeshtë për nxjerrjen e kontakteve ose të hyra nga tuaja Kalendari Outlook, të cilat mund të përdoren për shkëmbimin e të dhënave personale në formë elektronike ose për të importuar në detyrë menaxhimin e programeve të. Kjo do të thotë se në qoftë se ju jeni duke përdorur Outlook e Eksportit Magjistar për një migrimi Outlook – alternative e klientit email, ju do të jetë në gjendje jo vetëm për të ekstrakt email por e tjera shoqëruese informacion, si dhe.

Outlook Eksportit Magjistar do të ju ndihmojë të lehtë të ekstrakt nga Outlook artikujt në vijim, të:

  • E-mail në Kutinë tuaj, Dalje, Dërguar, Fshihen, Skicat, Junk dhe user-krijuar dosjet;
  • Kontaktet nga libri juaj i adresave;
  • Kalendari Outlook ngjarjet;
  • Të hyra ditar;
  • Shënime;
  • Detyrat nga Task Manager;
  • RSS feeds;

Si për nxjerrjen e E të dhënave Outlook me ndihmën e Outlook Eksportit Magjistar

Para se të eksportit, programi do të analizojnë strukturën e burim Personal Folders file dhe të shfaqin atë si një listë e paketave. Ju mund të shkoni nëpër këtë listë duke klikuar për të zgjeruar drejtorive të cilat kanë rrjetore nën-dosjet. Numri tjetër për emrin e çdo directory është numri i artikujve të jepet lloji që gjenden në burim .pst file. Tjetër që ju mund të fillojnë procesin për të ekstrakt email, cili do të marrë minuta vetëm në sajë të programit’s algoritëm të veçantë, cila është e aftë të përpunimit sasi të madhe të të dhënave.

E rëndësishme: në qoftë se një format është zgjedhur në “Formati Dalës” menyja rënëse, atëherë të gjitha të dhënat do të ruhen në atë format. Për programin për të ruajtur E të dhënave Outlook në varësi të llojit të objektit eksportohen së, kthehet në anën “Zbulimi automatik” opsion.

Nëse “Zbulimi automatik” opsion është i aktivizuar, programi do të ekstrakt nga PDT fotografi Outlook artikuj kalendarike dhe adresa kontaktet libër në vCalendar (.qv-të) dhe vCard (.vcf) Formatet përkatësisht, duke nxjerrë e-mail dhe sende të tjera do të ruhen në dosjet .msg. E MSG format është universal për shumicën e artikujve Outlook. Prandaj, në qoftë se ju vendosni për të ekstrakt nga PDT format një Shënim pika dhe për të shpëtuar atë në format e mesazhit, herën tjetër që skedë të re është hapur, ju do të shihni një shënim me të gjitha fusha të informacionit të ruajtur vlerat e tyre të mëparshme.