E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Si për të importojë një skedar pdt nga Outlook 2003 në një version më parë të Outlook?

Nëse versioni i MS Outlook është më herët se Microsoft Office Outlook 2003, dhe pst file nuk është importuar. Kur jeni duke u përpjekur për të importuar një personale dosjet e magazinimit pst fotografi në Outlook Microsoft ju mund të merrni një mesazh gabimi që është i ngjashëm me e mëposhtme:

File *.pst nuk është në përputhje me këtë version e Dosjet Personale të informacionit të shërbimit. Lidhuni me administratorin e. Pronat për këtë shërbim informativ duhet të përcaktohen para se të përdorni

Ky problem mund të paraqitet kur pst fotografi që ju janë duke u përpjekur për të importuar ka format të Outlook 2003 version. Outlook fotografi pdt e versionit 2003 janë përdorur Unicode format e cila është mbështetje multilingual e të dhënave. Versioni i parë i Outlook pst fotografi nuk janë duke përdorur Unicode dhe nuk e mbështesin shumëgjuhëshe të dhënave.

Përshkrim I Shkurtër

Të importojë një skedar pdt nga Outlook 2003 në një version më parë të Outlook ose convert pdt për 97-2002 dhe për të zgjidhur këtë çështje, ju mund të kryer hapat e mëposhtëm:

 1. Ruaj file burim (Outlook 2003 personal folders file) si një Outlook 97-2002 Skedari i Dosjeve Personale
 2. Eksportin e pst file format Outlook 2003 për pst skedë të re që është në përputhje me versionet e mëparshme të Outlook
 3. Importi i ri (shpëtohet) skedar pdt në version më të hershëm të Outlook.

Hapat për të Eksportuar PDT për Format më parë

Për të ruajtur një skedar PDT nga Outlook 2003, kthyer atë në Outlook 97-2002 Personal Folders File format dhe eksportit fotografi pdt për pajtueshme format e mëparshme version të Outlook, ndiqni këto hapa:

 1. Në Outlook 2003, click menu Skedari, pastaj klikoni Të reja, dhe pastaj klikoni Të Dhënat E File Outlook
 2. Re Të Dhënat E File Outlook dialog, zgjidhni Outlook 97-2002 Skedari i Dosjeve Personale (*.pst) opsion dhe klikoni Ne rregull
 3. Të krijojë ose të Hapur të Dhënat e File Outlook dialog, shkruani emrin e një file të ri pdt dhe ruajtja e file të ri pdt në hard drive
 4. Klikoni Ne rregull për të mbyllur Krijuar Microsoft Dosjet Personale dialog

  Të reja Dosjet Personale artikulli duhet të paraqitet në Panelin E Navigimit i Outlook 2003

 5. Zgjidhni të reja Dosjet PersonalePanelin E Navigimit kliko dhe Skedari menu, pastaj zgjidhni Importit dhe të Eksportit
 6. Zgjidhni Import nga një program tjetër ose fotografi opsion dhe klikoni Tjetër
 7. Zgjidhni Dosje Personale File (.pst), dhe pastaj klikoni Tjetër
 8. Klikoni Shfleto dhe zgjidhni skedarin pdt që ju dëshironi për të eksportuar në një version më të hershëm të Outlook dhe kliko E hapur, pastaj klikoni Tjetër
 9. Sipas Zgjidhni dosjen për të importuar nga, klikoni Dosjet Personale
 10. Zgjidhni Përfshijnë subfolders opsion në kuti
 11. Klikoni për dosjen PDT që është ruajtur në hapin 3 në Importit të artikujve në të njëjtën dosje në kutia pastaj klikoni Finish
 12. Klikoni Ne rregull kur ju të merrni mesazhin e mëposhtëm:

  Ju jeni importimin e të dhënave në një vend që nuk e mbështes plotësisht Unicode. Për të shmangur humbjen e shumëgjuhëshe të dhënave, ajo është e rekomanduar që ju të zgjidhni një vend që mbështet Unicode, të tilla si Microsoft Office Outlook Personal Folders File.Kliko OK për të vazhduar me të zgjedhur vendndodhjen.

Hapat për të Importuar të ri pdt në një version më parë të Outlook

Tani ju mund të importoni të pst ruajtur në versionin e mëparshëm të Outlook për Outlook nga version më parë.

 1. Në version më të hershëm të Microsoft Outlook, hapur Skedari menu dhe zgjidhni Importit dhe të Eksportit pika
 2. Klikoni Import nga një program tjetër ose fotografi, kliko dhe Tjetër
 3. Zgjidhni Dosje Personale File (.pst) opsion, pastaj klikoni Tjetër
 4. Klikoni Shfleto dhe për të gjetur, pastaj e hapur pst file e cila ishte e ruajtur nga Outlook 2003, pastaj klikoni Tjetër
 5. Klikoni Dosjet Personale sipas Zgjidhni dosjen për të importuar nga
 6. Zgjidhni Përfshijnë subfolders kutia e zgjedhjes opsioni
 7. Importit të artikujve në të njëjtën folder në kuti, kliko pst file që ju jeni të importuar
 8. Klikoni Finish

Tani ju mund të filloni duke përdorur të PST artikuj, organizimin e tyre, të lëvizur, fshini etj. Nëse ju keni një directory e strukturës me ruhen eml ose msg dosjet që ju doni të importit për Outlook si folders dhe convert eml për Outlook ose msg në Outlook, ju mund të filloni të përdorni Outlook Import Wizard. Si për të përdorur eml për pdt importimin mjet është përshkruar në udhëzimet tona dhe faqe pyetjet e bëra më shpesh faqe.

Outlook Import Wizard është një mjet software që është zhvilluar për të importuar fotografi eml arkivi për Outlook mbajtur struktura e drejtorive. Eml importit softwarike duke punuar si eml2pst converter, lehtë transferet eml fotografi në Outlook Microsoft. Outlook Import Wizard do të ju ndihmojë në rast se ju dëshironi për të vënë një directory e strukturës së eml fotografi në Outlook.