E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Importit EML dhe fotografi MSG mbulohen nga programe të tjera

Tonë Riparimin pikëpamje mjet është në gjendje për të shërohen të dhënave nga Outlook PST, OST fotografi
dhe për të shpëtuar riparuar sendet për të PST skedë të re, kështu që ju nuk’t nevojë për të importuar fotografi të veçantë më.
Wizard Outlook Shërim – riparimi Outlook .pst dhe Të këmbimit .ost fotografi

Shumë mjetet e shërimit në treg. Shumë prej tyre mund të ju ndihmojë për të riparuar OST, PST, DBX dhe fotografi të tjera të shumta e-mail klientët, të tilla si Outlook, Outlook Express dhe Shkëmbimin e. Importimi i mesazheve të rikthehet në MS Outlook mund të jetë mjaft e ndërlikuar, pa Outlook Import Wizard. Vetëm shkarkuar, provoni dhe blerjen e licencës. Outlook Import Wizard është një mjet i veçantë që shërben për të vënë fotografi eml për Outlook MS mbajtur struktura e drejtorive të ruajtur në hard drive tuaj ose media të tjera. Eml importit gjithashtu shërben edhe si mjet eml të pst konvertues, lehtë transferet eml dhe fotografi msg në Outlook Microsoft. Outlook Import Wizard do të ju ndihmojë në rast se ju dëshironi të konvertojë fotografi eml për pdt.

Importit EML mesazhe Mbulohen nga Zyra Shërim, Riparim Të Shpejtë, Rimëkëmbjes Toolbox

Duke përdorur mjet shërim për nxjerrjen e-mail nga OST-ja dhe fotografi PDT për të ndarë fotografi EML

 1. Drejtuar Zyrës Rimëkëmbjes utility
  Zgjidh file për të riparuar, kjo mund të jetë OST ose PDT fotografi të zgjedhura
  * Skedar PDT plagë të informatave nga storage Outlook
 2. Të presin për në fund të rimëkëmbjes, programi ju bën për të hyrë në dosjen e destinacionit për të shpëtuar të dhënat riparuar
 3. Pikën e programit për dosjen e destinacionit dhe për të shpëtuar riparuar fotografi EML për atë.

Importit EML mesazhe Riparuar nga OE-Mail Shërim, OST2EML, PST2EML

Duke përdorur utility repair për të shpëtuar email gjeten si fotografi EMl

 1. Të drejtuar mjet shërim
 2. Zgjidhni file burim të riparohet (dbx për OE-mail Shërim dhe ost-të pdt ose për të tjerët)
 3. Drejtuar procesin dhe të vrojtim të dhënat që do të ruhen si EML
 4. Zgjidhni e-mail për të shpëtuar (zakonisht të gjitha mesazhet)
 5. Mbyllni programin dhe organizimin e gjetur fotografi EML

Të krijuar strukturën e directory dhe të organizojnë riparuar fotografi EML

Riorganizuar dosjet dhe e-mail, pastaj importimin e tyre për Outlook

Të dhënat tuaja do të ruhen si të ndarë fotografi EML pa asnjë dosje të marrëdhënieve. ut mund të krijojë strukturën e directory në hard drive dhe të organizojnë .eml fotografi si ju dëshironi. Ajo është e mirë për të krijuar directory rrënjë quajtur si RRËNJË (për mostra), të krijojë nën-directories një nga një. Pasi që, ju mund të lëvizin riparuar mesazhe të përshtatshme directory. E plotë directory e strukturës mund të importohen për Outlook duke përfshirë fotografi EML nga Outlook Import Wizard. E hap pas hapi udhëzim është i vendosur në këtë faqe, të shkurtër hapat më poshtë:

 1. Run Outlook Import Wizard
 2. Përzgjedh Burimin root folder ku fotografi EML janë të vendosur
 3. Shtyp Tjetër button dhe zgjidhni fotografi email për të importohen në Outlook
 4. Shtyp Tjetër button dhe konfiguroni filtra dhe opsionet nëse është e nevojshme
 5. Shtyp Tjetër button dhe zgjidhni Destinacionin dosje Outlook ose fotografi PDT për importin e-mail
 6. Shtypni butonin Start dhe të presin për në fund të eml për pdt konvertimin

Në fund të operacionit, programi tregon gabimin dhe të përpunimit të trungjeve, pra, ju do të jetë në gjendje për të kontrolluar ato dhe të përsëritur importimin e saktë apo disa mesazhe. Disa prej pyetjet e bëra më shpesh tashmë janë përshkruar, ju lutem inspektoj ato para kërkoni mbështetje. Ju gjithashtu mund të lexoni se si të përdorin Outlook Import Wizard për të migrimin tuaj e-mail klientit të MS Outlook.